måndag 28 juni

Idag har jag köpt tannisracket till mig och Johan så ikväll ska vi nog dra till Järna och testa dom på tennisbanan där. Det blir kul och har jag tur kanske jag bränner en kalori eller två :P


Söndag 27 juni

Den 22 juni var det två år sedan Carro dog i en bilolycka. Olyckan inträffade på midsommardagen den 21/6... Imorgon ska vi gå upp dit och lägga lite blommor. Johan tyckte att det kändes bättre att gå upp på midsommardagen än i tisdags och jag förstår det. Man förknippar olyckan med midsommardagen mer än vad man förknippar den med den 22a.

Jävla älg.


 

 



 

 


Torsdag 24 juni

Nu är det väl ändå på tiden att jag uppdaterar!!

Denna vecka har jag varit på hygienutbildning i Falun tis-ons. Jag tog med mig Lenny på bussen och han var så söt, satt precis som en människa och glodde helt lungt hela resan. Jag ska till Falun på tisdag igen och denna gång vet jag inte alls hur länge jag blir borta.. jag kanske kommer hem på tisdag igen eller så blir jag kvar hela veckan. Det är iaf gött att jag har mammas lägenhet som jag kan bo i.
Jag har iaf bestämt mig för att flytta till Falun.. eller ja, jag har väl kvar så mycket det går här hemma i Vanå, men jag ska inte vara med och betala hyran här. Jag kommer förmodligen vara i falun 5 dagar i veckan, men jag väntar tills Johan känner att han saknar mig för mycket och flyttar till Falun han med innan jag börja flytta möbler och sånt. Alla mammas grejjor finns ju redan i lägenheten.
Det känns faktiskt ganska skönt också att flytta "hem" till Falun igen, det är ju trots allt där jag spenderade mina gyllene år, från åttan till efter gymnasiet. The best and the worse years of my life!


Sen sist har jag tillochmed hunnit blivit 24 år... tragiskt. Ja. Men jag fick massa fina presenter, speciellt av Johan. Tack krikro =)







Onsdag 16 juni

Idag har jag inte pluggat ett dugg, för jag har inget att plugga! Förutom matten då, men det måste jag ha hjälp med... men serri, jag har aldrig haft så tråkigt i hela mitt liv!! Jag låg på soffan och tvingade mig själv att ta en tupplur, för det var typ det roligaste jag kunde komma på. Det blir väl så efter en månad fylld med megastress.
I vilket fall så sket jag i att skicka in mina betyg till antagning, jag kommer ju som sagt inte in på mitt förstahandsval (grafisk design) ändå om jag inte har matte b så jag kände att de andra programen jag sökt var skit samma. Jag kör iväg ansökan till nästa år ist.

På fredag ska jag på kassautbildning i falun och sen på kvällen blir det personalfest, tycker fortfarande att det är skitkul att jag är bjuden på personalfest för ett jobb jag jag aldrig jobbat på. Men jag funderar starkt på att ringa chefen och säga att jag inte kommer... Så här ligger det till nu, eftersom att jag inte har något att göra i ett år så tror jag att jag drar till London i några månader till en början. Jag drar i augusti, efter att jag jobbat klart på sommarjobbet. Jag ska kolla upp lite grejer och förhoppningsvis så tar jag med mig Issa. Men inget är säkert, inte ens att jag drar iväg, men just nu lutar det åt det hållet.








Tisdag 15 juni

Olsson är nog världens snällaste! Jag frågade Johan om han kunde diska för jag inte hade tid, eftersom jag måste plugga. Och Johan ville inte, då sa Olsson att han kunde diska! Så han ställde sig och diskade och sa att jag har ju förfan ätit mat hos er hur många gånger som helst så det är klart jag ska diska! Guld värt.

Matten hinner jag inte bli klar med, det är omöjligt. Jag hade KANSKE kunnat försöka men det finns ingen lärare som kan hjälpa mig så jag bestämde mig idag att jag struntar i det helt. Det betyder att jag inte kommer att komma in på mitt förstahandsval... Men däremot så hoppas jag på att kunna öppna champagnen i helgen eftersom jag förhoppningsvis åtminstone får ett slutbetyg.
Har precis gjort klart psykologi B och nu ska jag hugga tag i projektarbetet och historia B. Får se om jag klarar göra det helt från början på en natt, men det gör jag!

Men min syo sa -Amanda, du har ändå gjort det omöjliga och klarat av så många kurser på sådan kort tid.
Och jag får väl trösta mig med det =)


Måndag 14 juni

Jag ska börja med att be svårmor om ursäkt för mitt ovårdade språk.
Haha, lite kul faktiskt var att Johan sa
-Men Amanda, tänk på att min mamma läser din blogg!

Jag gick och la mig inatt och ställde klockan på sex så jag skulle hinna göra klart massor av saker innan jag skulle iväg till lärcentrum för att räkna matte kl 8. Runt halv två ringer telefonen och det var bara att hoppa i kläderna igen och dra iväg och styra upp situationen som uppstått.
Alltså jag har verkligen inte tid att hålla på att lalla omkring och lösa andras problem just nu.. det kanske låter egoistiskt och hemskt med tanke på vad som hänt men jag måste väl i första hand se till att jag blir klar med det som jag måste göra.. eller? Jag har inte pluggat något alls i princip i helgen och när jag väl satte mig med matten så fattade jag verklingen ingenting. Nu ska jag dra och träffa matteläraren så får vi se om jag får någon rätsida med dessa linjära funktioner.


MEGALOL

Just nu känns det som om livet knullar med med en tvåmeters lång penis i arslet, och det är fan inte skönt!

MATTEHELVETET KAN DRA ÅT HELVETE!




Söndag 13 juni

Pga olika omständigheter har jag inte pluggat något alls i helgen, eller ja olika och olika, det var väl iofs samma omständighet... var uppe tills klockan fyra inatt och tog hand om en vän som mådde dåligt och idag har både jag och Johan varit med honom hela dagen.
Jag är astrött och jag har fortfarande lika mycket att göra klart tills om tre dagar... Vi får se, men det finns ju alltid nästa år annars. Kommer jag inte in kankse jag tar tillfälle i akt och jobbar i Norge, det vore asgött med en redig lönig! Det gör mig inte så överdrivet mycket om jag inte kommer in heller, det är som det är då.




Fredag 11 juni

Nu ska vi se om jag klarar av att göra en hel matte B-kurs på tre dagar. Matteläraren sa att jag hade fölr höga ambitioner när jag sa att jag skulle göra den på 10 dagar. Så nu tänkte jag visa henne att man kan göra den på tre. Wish me luck!

Religionen snart klar... På onsdag nästa vecka, alltså den 15e ska ALLT vara klart. Vi får se om jag klarar av att göra historia B, psykologi B, matte B, Information och layout, projektarbete och göra klart religionen på fem dagar. Haha

Nu ska jag ut med djuren, sen till lärcentrum för första matteprovet.



Torsdag 10 juni

Ska snart dra och jobba, men först nya musikvideon från Lady Gaga.

Asbra låt, asbra video och det bästa av allt, ascool BH (den med maskingevär). En sån önskar jag mig när jag fyller år... måste bara hitta en tröja man kan ha över utan att det ser ut som man har spjutpattar :P




Onsdag 9 juni

Onsdag är iofs snart över.. om tre minuter i skrivande stund för att vara exakt.

Idag, som alla andra dagar, var vi ute i skogen med hundarna och när vi kom hem duschade Johan djuren så nu luktar dom äpple istället för svettig blöt hund, det är najs =)

Johan verkar förresten få en kick utav att se mig grina, för han visar mig jämt massa klipp som får en att harkla sig överdrivet mycket :P Men det är inte bara sorgliga klipp, utan klipp man får klumpen i halsen av pga av dom är fina. Här har ni ett sånt...


Soldiers Coming Home Compilation - Watch more Funny Videos


Tisdag 8 juni

Alltså serri! Det känns inte som om jag kommer bli klar med Komvux innan den 21 juni.... Den 21 juni ska allting vara klart och dom ska ha mina betyg inskickade med post hos "Antagningen". Nu ska jag dra ner på bibblan och låna böcker så ska jag börja skriva fördjupningsarbeten i historia B och så ska jag börja på projektarbetet. Efter det har jag information och layout (100p) som jag inte börjat med ens. Och efter det har jag religion B, psykogoli B och matte B kvar. Matten har jag heller inte börjat med än... Jag är så förbannad på mig själv för att jag är så överdrivet seg och skjuter upp allting i det sista.
Men! 21 juni har trots allt inte varit än så det finns fortfarande hopp :P


Ute vid Johans mormor och morfars stuga i vintras.



Måndag 7 juni

I lördags började jag dagen med att vakna klockan kvart över fem för att sedan bege mig till Falun och jobba som frukostvärdinna på Grand Hotell. Det gick jättebra att jobba och jag tyckte det var kul. Sedan drog jag genast hem för att svida om till crusing! Jag och Johan köpte ju massa gött i tax freen i Grekland så vi blandade massa goda drinkar, Olsson kom förbi, sen rätt vad det var så kom en massa folk och vi hade fest =) Det var skitkul, fast jag missade alla bilar :P

Två av de godaste drinkarna, jag borde ha tagit kort på dom, men jaja.
Drink no 1: Absolut päron + Apple Sourz + fruktsoda + lime + massa is!
Drink no 2: Jack Daniel's + citron + passionsfruktsjouice + massa is såklart.

Sjukt gött alltså.

Annars så har det inte hänt så överdrivet mycket, jag har sett klart på sista säsongen av Lost och är ganska nöjd fast ändå inte.
Idag har jag hittills bara slöat, sett på sex and the city-filmen. Första alltså. Sen har jag städat efter helgen.. kladdigt men nödvändigt.

Slänger upp lite bilder från helgen.. tog ganska många men det visade sig att jag är en betydligt bättre fotograf när jag är nykter. Var fan inte fokus på ett enda kort.. nästan.

Johan och Anna-Maria (Peter, min brors girlfriend)


Peter



Johan och Olsson



Underbara diskhög




Fredag 4/6

Igår var jag upp till kommunen och frågade om dom hade någon mark vi kunde få (eller hyra) till en agilitybana, men det hade dom inte... men jag fick några förslag och jag ska kolla upp dom. Vore så sjukt nice om man fick någonstans att vara och träna hundarna i denna kommun!

Issa och Lenny var sjukt bra på kurserna igår, är så stolt över dom. Men det hade varit kul om dom var lika duktiga utan att jag har fickorna fulla med levergodis :P

Igår började jag se på New Moon, såg klart den nu... Den var fan bra. Trodde inte att jag skulle tycka det, därför har jag inte sett den förrens nu. Jag såg ettan och tyckte den sög så fruktansvärt mycket att jag tänkte gå ut från bion. Fast då hade jag iofs läst ut boken dagen innnan bion så allt var färskt i minnet och dom hade missat hur mycket som helst. Jag sket i att läsa New Moon, för jag tyckte inte att första var så överdrivet bra, kändes verkligen som en riktig ungdomsroman, det är väl en ungdomsroman också men inte som Harry Potter som enligt mig passar alla åldrar och var sjukt roliga att läsa. Men nu blev jag suger på mer av vad Twilightsagan har att erbjuda så jag tänker läsa resten av böckerna i sommar, eller ja, så fort jag är klar med plugget. Jag måste säga att jag hellre hade velat att Bella skulle bli ihop med Jake. Mycket coolare och snyggare, fatta vad coolt! Fast jag är ju hundmänniska också :P



Imorgon ska jag upp tidigt och jobba frukost på Grand i Falun, som sagt. Och hittat inga kläder! Jag vette fan vart jag har lagt det jag hade förut när jag jobbade. Skorna, kostymbyxorna och svart piké. Ligger säkert nerpackade i en svart sopsäck nere i källaren på hotellet någonstans, jag trodde nämligen aldrig att jag skulle jobba inom restaurang igen.




Onsdag 2/6 - Igen

Lenny blev typ 7kg lättare efter att hon kammat ur han ordentligt. Man hade lätt kunnat göra en en tröja av allt underull han hade. Gött för han att bli av med det plus gött för mig för han hårar mindre :P
Heed har tagit Lenny inatt, han ville inte sova själv, så nu är det jätte tomt här hemma tycker jag, fast han ändå bara hade legat tyst i ett hörn och sovit om han varit hemma. Fast Issa är ju här i alla fall, hon har hoppat upp i sängen och lagt sig för natten... brett ut sig som en riktig livsnjutare och tar upp mer än halva våran stackars lilla 120-säng. Hon är så söt.
Imorgon bitti ska jag upp till kommun och snacka med dom om det finns någon gräsplätt dom kan skänka till oss som vill ha en agilitybana, får se hur det går. Sen tänkte jag att jag skulle skriva en uppsats om autism, sedan blir det vardagslydnadskurs med Issa och efter det tävlingslydnadskurs med Lenny. Det ska bli kul, dom är så duktiga båda två.

Btw - Jag fick MVG i grafisk kommunikation, weee =)

Och just ja, Johan du är min kno och jag älskar dig forever and ever! (Nu skrev jag om dig i min blogg :P )





Onsdag 2/6

Jag ljög i förra inlägget... jag var på flottaren, vilket resulterade i att jag var bakis på söndag, vilket i sin tur resulterade i att jag inte pluggade ett dugg. Så på måndag, som för övrigt var sista dagen att lämna in uppgifterna i grafisk kommunikation, pluggade jag som en dåre! Gick upp kl 08.00 och blev klar runt 02.00. Jag hann inte ens se ett avsnitt lost därimellan. Men nu är den kursen klar och hon ska bara rätta det jag gjort. Hoppas på MVG!

Jag tänkte att Lenny skulle bli lite sommarfin så jag bokade tid his Hundtrimmet, sen igår var jag så sterssad så jag ringde och fick tag på tefonsvararen och avbokade tiden jag hade klockan 11. Runt 17-tiden ringde hon upp mig och sa att jag inte hade någon tid vid 11 igår, utan tiden jag hade bokat var idag kl 15.Jag undrar ju hur fan kunde jag ha fått onsdag den 2/6 kl 15.00 till tisdag den 1/6 kl 11.00? I vilket fall så ska vi klippa bort lite rövhår på Lenny iaf, så han blir fin.

Igår ringde dom från O´learys också och frågade om jag ville jobba frulle på Grand på lördag, klart jag ville det! Visst, jag går nog jämt upp nästan med besin på 5h arbete men det är ju alltid bra att visa framfötterna. Dom ville hemskt jätte mycket gärna att jag skulle jobba där sommar, så jag skulle skriva upp dom dagar jag jobbar som assistent  så skulle hon göra ett schema åt mig om jag fattade det rätt. Kul att känna att man är superattraktiv på arbetsmarknaden! Dom som hade så fullt med sommarjobbare. Plus att den som säger att det inte finns jobb har inte försökt nog hårt.

Nu ska jag städa lägenheten, den har stått och förfallit när jag bara har suttit och pluggat.


RSS 2.0