Söndag 18 september

Sista dagen på O'learys gjord, och det kändes ledsamt, men imorgon börjar jag på Flottaren och det ska bli kul =)
Var i alla fall ut med kockarna i fredags och festade lite, var riktigt trevligt och jag kommer sakna att gå ut och ta en öl efter jobbet med O'learysgänget...

Jag, Heed och Johan sitter och kikar på valvakan på tv4, och det är spännande! Hoppas verkligen inte att det rödgröna vinner. För er som undrar röstade jag på Folkpartiet i riksdagen, kommun och landsting.Torsdag 16 september

Imorgon, eller ja idag, fredag iaf! Drar jag till Falun och jobbar mitt sista pass på o'learys.... det kommer bli sorgligt. Och det tråkigaste är att varken Erika eller Serena jobbar då... men jag får åka dit och hälsa på och festa med dom =)

Johan besiktigade bilen igår och det gick skitbra! Tur det, för jag var lite orolig för gamle Bettan :P

Lenny är hos Pappa idag, och det är så tomt utan honom, Eva och Adas är och hälsar på så dom ville ha han över natten. På lördag iaf så kommer Johan och Heed och hämtar mig i Falun så ska Johan köpa en skärm av Pompen och sen in en vända på Kupolen. Det var meningen att vi skulle stanna kvar och festa och ha lite kul på lördagen men vi hittade ingen hundvakt. Frågade bara pappa iofs, men efter vi var iväg sist och hade Lenny hos Tina har vi kommit fram till att inte vem som helst kan ta honom. Så jag känner mig säkrast med pappa. I vilket fall så ska vi ut i Vansbro ist. Vi tänkte även käka på O'learys så Johan får se vart och vad fan jag har hållt på med i Falun, men dom öppnar kl 15.00 och det är för sent... men som sagt, det får bli en annan gång =)

Målade en kines idag, Johan tyckte ögonen var för långt ifrån men det är det som är meningen. Som jag sa till honom också.. det är inte meningen att det ska se realistiskt ut =) Anleningen till att jag bara lagt ner 15 min på kinesen och för att det inte är några skuggor eller djup i teckningen är för att jag för det första gillar lineart och för det andra för att jag ska träna på att göra sånt i photoshop. Så nu vet ni det =)

Idag har jag iaf städat hela lägenheten och Johan har varit iväg och lånat Vansbohems mattvätt för att tvätta sofföverdraget. Det resulterade i att soffan ligger i pincip uppochner och det är överdrag överallt, vilket i sin tur resuterade i att vi inte kunde äta framför tvn. Katastrof haha (ja, jag vet, katastrof att det är en katastrof :P) . Vi brukar nämligen se på hells kitchen när vi äter. Anywho, vi skulle äta tacos och det funkar inte så bra om vi sitter vid våra databord men vi ställde upp bärbara på köksbordet och så såg vi där. hehe vilka nördar vi är.
Kvällen slutade med att jag tog med mig Issa och gick hem till pappa och drack två glas vin... så nu är jag kölsvart i käften =)


Onsdag 15 september

Idag har jag varit till Falun fram och tillbaka för att träffa Jungel! Det var jättekul och det var så så längesen jag träffade henne. Hon har nämligen varit M.I.A. ett tag, men är snart back in the game igen.
Jag gjorde även en annan grej i Falun, nämligen sa upp mig från O'learys... yes, you heard me! :P Anledningen till att jag gjorde det var att jag fått jobb på flottaren ist och dom kunde erbjuda mig fler timmar än vad o'learys kunde så valet var inte så svårt, trots att jag kommer sakna O'learys väldigt mycket för jag trivdes sjukt bra där. Men som sagt, det blir drygt att pendla i längden och Johan har fått jobb på systemet och timmarna är för få för att det ska löna sig att flytta dit.

Jag vet att jag lovade bilder från London, men ni får vänta ett tag till.


Torsdag 9 september

KLockan är över 24, så jag antar det är fredag då! Har varit väldigt dålig på att uppdatera men jag har varit i Falun hela tiden. Kom hem i förrgår och drar i morgon igen... en som heter Lovisa som jobbade på O'learys har slutat nu så vi ska ha avskedsfest för henne. Det kommer bli grymt! Riktigt tråkigt att hon ska flytta dock.

En störig grej är att jag tror jag kanske börjar bli sjuk! Johan har varit sjuk hela veckan och han kan ha smittat mig... störigt som fan, eftersom jag inte varit ett dugg sjuk på över 1,5 år. Men så fort jag börjar bli sjuk så brukar jag tänka jag är inte sjuk, jag kan inte bli sjuk, orka bli sjuk, bara loosers blir sjuka och vips så försvinner det! :P My mind alltså, helt amazing. på tal om my amazing mind, så överlistade jag ett virus häromdagen och det var inte bara jag som blev impad av mig själv, utan även Johan blev mighty impad! Jag orkar inte förklara vad och hur jag gjorde det men jag kom på det helt själv utan google =)

Jag hoppas ajg inte jobbar nästa helg, för gör jag inte det så tar jag nog med mig Johan och Heed och drar till Falun och käkar på o'learys, så åtminstone Johan får se vart fan jag jobbar =)

Peace out man, ses på måndag och då löv je att he blir kort på bloggen :P
Onsdag 1 september

Inlägget jag skrev igår blev tydligen inte publicerat, men här har ni det iaf:

Kom hem igår eftermiddag från Los London, har haft jättekul och trevligt, men jag berättar mer om det sen när jag fixat bilderna. Kom på att jag inte har lagt upp några bilder från förra Londonresan heller... inte från Florida heller för den delen, inte från Zakynhos heller! Men amagad, vad seg jag är. Ni får väl alltså räkna med att se bilder från denna Londonresa lagom till påsk.

Idag har jag varit till Falun fram och tillbaka för klippning och färgning på 90°. Blev blonda slingor. Shoppade lite också, köpte springskor och vindjacka + byxor och ett vätskebälte. Ja, jag vet! Jag är überserri och kommer förmodligen bara springa 2 ggr, men det är iaf ett steg i rätt riktning, RIGHT?!
Måste bara berätta vad jag gör just nu, förutom att lysnnar på Johan när han nördar med sina "internetkompisar" haha. Anywhoo, jag är äter Raffaello!! Köpte det på Stansted och det är så sjukt jävla gött! Dom hade det i Sverige förut vill jag minnas, men jag har inte sett dom här på flera år. Fast jag vill ju alltid minnas positiva saker om gott godis. Skulle inte förvåna mig om dom aldrig funnits här, jag har säkert köpt winigum och önskat mig att det varit Raffaello och ätit och inbillat mig kokossmak.
Idag har jag dessutom haft kräftskiva med mig och Heed. Första gången iår jag äter kräftor och jag älskar verkligen kräftor så det var fan på tiden. Jag gjorde en tacopaj till Johan så han blev nöjd också :P


Nu är det godnatt.

Min signatur funkar tydligen inte idag så ni får nöja er med fet och kursiv, here you go:

Amanda
(Ser ni hur jag spacade till det med understruket också? Awesome)


RSS 2.0