Söndag 28 juni

Nu var det längesen jag skrev. I torsdags skjutsade jag Olsson och Ison till Göteborg fram och tillbaka. Dom skulle på West Coast Riot och jag tillbringade dagen med att shoppa loss ordentligt på Nordstan. Det var nice, men på vägen hem fick vi det hemska beskedet att Michael Jackson var död! Riktigt oväntat med tanke på att bara någon timma innnan så pratade vi om att ska man se en konsert så är det han man ska se. Hoppas att det inte var bara för att vi pratade om han som han dog.... Serri, man vet aldrig. Ni vet den otroliga muskeln jag har på benet som är ett tydligt tecken på att jag tillhör superman-släktet? Ja, men den iaf. Jag har ju en sån, så jag kanske har telepatiska förmågor också! Det tror jag stenhårt på!

Jag har fyllt år också, så grattis till mig!

Rosie var här och som vanligt blev det bara en snabbvisit... tråkigt. Inte att hon kom utan att det blev så kort.
HÖR DU DET ROSE-MARIE ALM?!

Varmt som fan är det också, men nu är jag ledig hela veckan enda tills på lör.

Ja, jag vet att jag skulle fixa till bloggen men jag gör det sen när jag är på jobbet.
Torsdag 4 juni

Hej diary!

Kom precis hem från en snabbtripp till Mora fram och tillbaks med båda mummisarna och Heed. Vi skulle till Mio och kolla/beställa hem xynto som jag pratade om förut, man måste tydligen beställa nästan allt dom har där i förväg sen komma till varuhuset för hämtning. Lite värdelöst, de borde egentligen skicka hem varorna...
Men iaf så var vi in på Mio i Valbo förra veckan för att kolla xynto irl och den var skitsnygg. Snyggare än den snyggaste av dom snyggaste och det är fan snyggt! Och priset på hemsidan för hela skiten var 17 400:- sen säger hon i Valbo att
-Nej, nej, den kostar 13 400:-, det står ju här på lappen. Det måste stå fel på hemsidan.
Det kom ju som en trevlig överraskning, så nu när vi var in i Mora så sa dom där att
-Nej, nej... den HAR kostat 13 400:- men den höjdes den 1a maj...
Hur som helst så slutade det med att Mio i Mora ringde Mio i Valbo och hörde om det stämde att dom hade den billigare och då visar det sig att en stackars anställd har missat att uppdaterat priserna på hela sortimentet, som handlar om ganska många tusenlappar eftersom nästan alla priser höjts.
Det slutar iaf med att dom i Mora sålde iväg xynto-delarna vi ville ha för 4000:- billigare, alltså för 13 400:- eftersom att de sagt så i Valbo! Jävla tur att vi gick in på Mio i Valbo och att vi hann de, för vi kom dit 5 i 17 och dom stängde 17.

En annan grej som hänt är att jag börjat på Vansbrobladet igen, faktiskt ganska skönt... för det första gött med fast inkomst och för det andra gött att använda huvudet lite, speciellt kul ska det bli med bokföringen. Haha, det trodde jag aldrig att jag någonsin skulle säga.. Kul med bokföring, hehe. Men jag blir inte kvar länge... börjar plugga till våren.

Nu ska jag försöka fixa till den här fula bloggen...


Måndag 1 juni

Jag måste bara säga att jag har hållt på och krånglat med herbalife-skiten i två veckor imorgon och i morse vägde jag och mätte mig. Ingen förändring i midjemåttet och 1 kilo tyngre. Jävla värdelöst, så nu ska jag börja med det jag höll på med från början, innan Heed la sig i. No carbs! Från och med.... NU!

Om en timma ska jag klippa mig och färga håret... spännande.

Igår var jag ute och oljade trall och utemöblerna hela dagen och nu är dom så fina så. Vi har redan lagt upp dom på balkongen, men Johan hade mätt fel så vi behöver tre till som vi ska fin justera med.

Nu ska jag ut med grisen, sen dra och bädda till en hotell gäst sen hem med grisen, sen klippa mig, sen jogga (shocker, men jag gjorde inte det igår) och sen ska jag jobba tills imorgon bitti! Nice det, med pengar.


RSS 2.0