Lördag 30/1

Ja, det slutade med att Issa och jag åkte till veterinären igår och hon fick sy två stygn i benet. Klanthund :P Hon har ju ingen aning om hur man springer.. Lenny har aldrig gjort illa sig så det blivit ett sår. Så nu är man 1000:- fattigare, nice!

Jag har btw inte druckit cola nu sen i onsdags kväll/natt och jag har sån sjuk huvudvärk!! hade det både igår och idag.. men det är sånt man får ta när man detoxar.



Torsdag 28/1

Stackars Issa har gjort illa sig, igen! Hon har typ ett öppet sår som vägrar gå igen och det blöder och vattnas från det hela tiden. Blir det inte bättre tills imorgon bitti så ringer jag veterinären. Jag ska ändå ringa han och få en p-spruta till henne. Åh, hon ser så ymmlig ut när hon går omkring och haltar och är allmänt nere...

Stackars lilla kno!




Jag håller på och testar en grej, jag ska se hur min kropp reagerar om jag inte får i mig cola och godis. Jag ska inte dricka cola på en vecka och jag minns inte sist det gick en dag utan cola. Men jag är så sjukt sockerberoende så jag måste göra något åt saken. Det har gått en dag och hittils ingen cola, bara kolsyrat vatten.


Onsdag 27/1

Jag fick bara G på ett arbete jag gjorde i Etik och livsfrågor och jag är så jävla irri över det!
Man skulle berätta om sina normer när man var liten och jämföra dom med t ex kompisarnas. Med andra ord skulle du berätta om din barndom och jämföra den. Jag hade ingen tragisk barndom och alla kompisar hade i princip samma normer hemma som jag hade. Hade jag haft en tragisk barndom hade det självklart varit lättare att jämföra. Det känns typ som om jag bara fick G för att jag inte hade en tragisk barndom..
DAMN YOU MOTHER WHO GAVE ME NICE UPBRING!

Men idag fick jag reda på att jag fick MVG på det andra arbetet jag gjorde i samma kurs. Det är bra, då vet jag att hon inte är emot mig :P

Jävla G som förstörde en hel dag.

Today I have tränat också! Cyklade 1,5 mil sen körde jag armarna. Jag vet inte om jag sa det förut, men det blev Lanzarote i april med The Israelssons ist för Gran Canaria. Det finns ju inte en chans i hela världen att jag tänker stå på stranden brevid någon från The Israelssons i min nuvarande form. För er som inte vet så är dom petite! Vore ju störigt om jag låg på stranden och solade och någon misstog mig för en strandad blåval, orka med något jävla pådrag. Så nu är det hårdträning tre dagar i veckan sen inge skitmat.




Studiebesök

Idag var vi som sagt till krematoriet i Mora på studiebesök. Det var hur intressant som helst, jag trodde inte att det skulle vara det, men det var det =)
Vi kom till ugnen precis när en människa hade bränts klart så vi fick se när han rensa ugnen, skelettet blir kvar och vi fick se hur han hävde ut allting och malde ner benen. Sen så fick vi se när dom la in en ny kista. Det var en i från Vansbro som hade dött i cancer, Johans gamla lärare på gymnasiet. Det tog ca 8 min innan kistan var borta sen när vi tittade in i tittålet såg man huvudet och allting som brann inne där. Hur fränt som helst.

Det tar ungefär 1h & 15 min för en kropp att brännas klart, oavsett storlek. Men för cancerpatienter tar det ca 3h. Han visste inte varför det var så, men om duden i fråga hade haft lungcancer så låg lungan kvar och lalla när allt redan bränts klart. Den ligger och bara och kokar, gross!

Han berättade också att en gång hade han bränt fel person, men det var begravningsentreprenören som hade lagt i fel snubbe. Han som kremerar tittar inte i kistan, han kollar bara ett nummer och ifall det nummret stämmer med datorn. Men kul att gå på begravning och sen visar det sig att det inte alls var typ ens farsa som låg där, utan nån annan döing. Dottern till han som dog var iaf jurist och jobbade åt EU så hon fixade ut ett krämigt skadestånd av bregravningsentreprenören.
Sen var det en annan som hade legat i deras frys i över två år pga av en familjetvist. Hans syskon kunde inte komma överens om han skulle krevemras eller jordbegravas. Det gick ända upp i högsta domstol. Dyrt för dom iaf, för det kostade dom 100 per natt som han låg kvar i frysen.

Men en sak är iaf säkert, jag ska kremeras när jag dör.






Tisdag 26/1

Good mörning people!

Jag ska snart dra iväg men jag fick bara lov att berätta att just nu dricker jag den godaste juicen EVER!
Guanabana juice! Det fanns förut när jag gick på högstadet att köpa på kopparhatten och sen en snabbis på Hemköp, men sen hag jag inte sett den förrens IGÅR!! Anywho.. den är lika god som jag minns den!

Nu drar jag iväg och hoppas jag får se några brända kroppar!



Måndag 25/1

Idag har det inte blivit många knop på pluggfronten. Det har varit så jävla geggigt här hemma så vi har städat hela dagen typ.

Igår hade vi julklappsutdelning hemma hos pappa med alla syskon, jag fick en fritös av Peter och Anna-Maria och ett gymkort av pappa. Hur bra som helst! Jag tänkte jag skulle testa ifall fritösen funkar innna jag testar ifall gymkortet funkar =) Vi kom överens om att alla vi ska ta och hyra en stuga i Sälen nån helg, det vore ju askul.

Imorgon ska vi till krematioret i Mora med klassen, det kan ju bli spännande!

Jag och Tuva




Fredag 22/1

Hej kära blogg!

Igår var jag vaken till typ tre och läste i världens segaste bok - The remains of the day av Kazuo Ishiguro. Jag håller på och läser den i Engelska C. Det var meningen att jag skulle ha läst ut den tills idag men jag hann inte, jag hinner läsa max 10 sidor sen somnar jag, även när jag inte trött när jag börjar läsa. Men det är ju en klassiker och den är sjukt välskriven, men sjukt händelselös.

Idag färglade jag min första bild i photoshop! Wee!

Orginalbilden som är inscannad





Line art - Pen tool is my friend =)




Färg!



I vilket fall så är jag nöjd med tanke på att det första försöket!

Over and out!


Onsdag 20 januari

Nu har jag fått scannern så får vi se om jag har mod nog att lägga upp lite bilder =)
Jag ska fixa till dom lite i Photoshop först.

Den 3 mars ska La Roux spela på Berns i Sthlm. Jag ska lätt dit!





05.02

Så, nu är bloggen lite roligare. Fan vad jag är bra =)
Nu ska jag sova, klockan är 05.02. Jag har suttit och pulat med HTML-koden rätt länge nu, men nu kan jag iaf.


In med det nya!

Jag håller på och försöker fixa en egen design till bloggen.. det är inte så svårt som jag trodde.
Men vi får väl se hur det blir å se ut i slutändan.





Oops!

Jag råkade radera alla bilder jag hade på bloggen!

Så jag lägger upp en ny bild på mig och Tuva. Vilken liten kno!





Jag har beställt en scanner nu också så jag kan scanna in det jag ritat, inte för att jag ritar så ofta men ändå!




Snel hest

Hej kära blogg!

Jag är äntligen klar med två kurser, svenska B och Psykologi A. VG i svenska, vilket sög för jag är lätt värd ett MVG men jag har inte tid att lalla och komplettera. MVG i psykologi - I am så bäst!

Det är bestämt att Sara och Sonny ska flytta in grannar, sjukt kul.. synd bara att det inte var vägg i vägg för då hade man haft en anledning till att lära sig morse kod.

Har jag sagt att jag blivit faster igen? Nej men det har jag, Anna-Maria och Peter har fått ett barn, en liten Tuva. Skitsöt!





Över och ut!



Lördagsgodis

Äntligen helg... inte för att jag märker någon skillnad på helg eller vardag nu för tiden, men ändå!

Johan är ute på fest och Lenny är hos pappa och Issa sover och jag är hemma. GU SÅ GÖTT :P Jag tänkte att jag skulle fira denna sköna lördag med lite lördagsgodis så jag drog iväg till karamellfolket.
Det slutade med att jag köpte godis för 120:- Lätt värt!






När jag tog kort på the humongous candyskål så gick det förbi en
sugen jävel och snodde en bit precis när jag knäppte!






Nu blir det att se lite Big Bang Theory - Sjukt rolig serie!



Natti natti

Onsdag 13/1

Idag händer något nytt i Vansbro! En ny pizzeria öppnar, weee! Det betyder att vi nu har fyra pizzerior i Vansbro.. det ni!
Ska dit och käka sen så får vi se om det är något att hänga i granen. Vore ju kul om det kunde öppna en riktig restaurang här omkring.. typ ett steakhouse, mumma.

Just ja, Sara och Sonny kanske ska flytta in i lägenheten mittemot våran, det vore ju skitkul!


Två små knoar!










Peace out man!



Tisdag 12/1

Idag började kursen etik och livsfrågor. Hur kul och intressant som helst! Plus att det var kul att för omväxlings skull vara med i en klass och diskutera med någon annan än mig själv. Fast iofs så får jag ju den bästa och smartaste feedbacken när jag diskuterar med mig själv...

Finns det något värre än folk som går med alla grupper som finns på fejjan?
"Bla bla joined the group HATA PEDOFILER!"
Men serri, alla normala människor hatar väl pedofiler?!

Lika, "Bla bla joined the group MOT VÅLDTÄKT". Åh, jag lolar ihjäl mig!

Tror folk att våldtäktsmännen tänker: Hm.. undra om jag ska ut och ställa mig i ett mörkt hörn och sedan antasta någon...Vänta, en fejjangrupp med 10 000 medlemmar som är emot våldtäkt. Då kankse det är fel... äh, jag skiter väl i att våldta då.

LOLOLOL



Måndag 11/1

Jag vet att det redan står datum, men jag hatar att komma på rubriker så ni vet.

Idag var vi till Borlänge en supersnabbis, jag fick lov att köpa ett par täckbyxor. Jag isåg att jag inte kan gå med hundarna när det är 30 minusgrader ute. Det var meningen att vi skulle köpa ett par skor till Issa också, men dom hade inga så jag tror vi skippar det helt. Hungar ska fan inte ha skor! Hon får ju ett täcke snart, förhoppningsvis.. jag beställde ett förut med det var för stort så jag skcikade tillbaka det för byte men har inte hört något från dom än. Postfanskapet har säkert slarvat bort paketet.

Imorgon ska jag på lektion på lärcentrum, etik och livsfrågor. Det blir min första lektion sedan gymnasiet! Jag kommer läsa den med dom som läser omvårdnadsprogrammet så det blir några stycken. Den håller på 9-15 btw, så det är en lång lektion.

Hedda!



Lördag natt

Egentligen är det ju söndag nu för klockan är efter 00.00!

Ja, jag vet att det var ett tag sen som jag skrev.. men jag tänkte att vem fan bryr sig om att läsa om min übertråkiga vardag? I vilket fall har jag fått påtryckningar om att börja skriva så jag får väl göra det. Men jag lovar ingenting, för som vanligt med alla mina projekt så läggs dom ner ganska snabbt.

Jag har iaf sagt upp mig från Vansbrobladet och kommun nu och pluggar komvux på heltid med studielån. Det känns jävligt skönt att få gymnasiet klart... inte för att jag kommer bli klar än på ett tag, men nu går det iaf framåt.

Annars då.. ja det händer inte så mycket i liv just nu som sagt. Sitter inne och pluggar jämt och jag kan knappt minnas sist det gick en hel dag utan att mjukisbyxorna satt på.

Under jul kom mamma hem från London och jag fick massor av fina julklappar av henne.. hon är så snäll mammis =) Bl a så fick jag en resa till London + musikal el dyl. Så nu har jag bokat, drar dit den torsdag 11/2 och kommer hem tisdag en därpå. Nice... vi ska bl a gå på cirque du soleil. Jag ville såklart se på Phanton of the opera igen, men det ville inte mamma.. sist vi såg den somnade hon och snarkade, lite pinit faktiskt :) Btw så kommer det komma en uppföljare till den, Love never dies.. och den vill jag VERKLIGEN se. Men den har inte haft premiär än.
Julafton var vi hos hemma hos Johans päron, det var jätte mysigt och jag fick jätta fina paket! Men det bästa med hela julen var att jag fick smaka på världens godast biskvier, helt sjukt vad goda dom var!

Nyår var det meningen att jag skulle på den dära "gangsterfesten" men eftersom vi inte visste hur Issa skulle reagera på smällare var jag hemma på kvällen. Fast innan det drog vi hem till Heed och käkade middag.. göttans! Det var jag, Johan, hundarna, Heed, Alex, Danne, Sara, Ilbäcks och Hinken. Riktigt trevligt, speciellt Hinkens tal haha.





RSS 2.0