Torsdag 23 december

Nästan varje dag tänker jag att jag ska skiva i min blogg. Nästan varje dag händer det något som jag tänker -Det vore kul att skriva om i min blogg! Men varje gång jag sätter mig framför datorn så är allt som bortblåst. Sad but true.
Dagen innan D-day. Har som vanligt inte hadlat allt än jag och Johan ska dra till Blg idag efter att jag slutat jobbet runt 14. Det är nog inte så mycket folk där. Det brukar det inte vara dagen innan julafton och alla har fått lön. Notice the sarcasm.

Det har även kommit en snubbe som vill ha våran lägenhet, och han kan flytta in när som helst så nu är det lite rapido på nya lägenheten. Vi har knappt börjat. Johan har kladdat dit lite färg på väggen för att se så det blir bra. Men så fort vi målat vardagsrummet och sovrummet så kan vi flytta in. Resten kan vi måla eftersom. Har en känsla av att det går snabbare om man bor där också. Men orka få tusen hundhår i färgen.

God jul då gott folk. Försökte sneaka mig ur att behöva jobba på juldagen men det gick ju fan inte. Störigt.


Onsdag 1 december

Idag dog min telefon helt utan anledning och jag känner att det är gud, eller karma eller whatever som såg till att det hände.
För en vecka sen så köpte nämligen Johan en ny telefon, en htc desire och jag fick sjuka cravings efter en ny tele jag med.... Så nu drar jag till Borlänge så fort jag är ledig och köper en ny jag med.

Mh mh mh sistah, vilken god mat vi åt idag förresten. Potatis- och köttfärsgratäng. sjukt nice.

Nu ligger alla skrikor och sover så sött, och johan lallar på toa :P Imorse hade vi mysstund, Lenny låg brevid mig som han alltid gör på morgonen för att se till att jag inte glömmer bort att ge han mat. När han fått sin frukost så skiter han totalt i mig. Då är det under bordet som gäller. Issa däremot är en riktig mysis. Jag la täcket över henne imorse för jag tänkte att hon frös, och så låg vi och kramades hela morgonen. Så söt.

Lenny är en så snäll och mysvänlig hund. Skulle inte du vilja vakna med han brediv dig i sängen?

RSS 2.0