Tisdag 30 november

Hej.
kom precis hem från jobbet, tog en öl och slappade. Gött. Pappa var med upp och snackade lite skit också....

Idag har biljetter blivit bokade till london också... drar torsdag 28/1 och kommer hem på tisdag 1/2. Nice! Johan hänger inte med så jag drar dit solo vilket innebär att jag ska passa på att se love never dies. Jag har längtat som sjutton!! Det är phantom of the opera II för er som inte visste det, och eftersom johan inte sett första så.. fast man behöver säkert inte ha gjort det. Sen ska jag och mamma gå på spa en dag, sjukt nice. Speciellt när man åker mitt i turistsäsongen på flottaren. Då är man ordentligt utvilad tills man kommer hem. och alldeles mjuuuk.

En till bra grej är att om jag tar pappas cross trainer och kör den till samuelssons motor så dom kan laga den, så får jag ta upp den till lägenheten, den och träningscykeln. Så nu jävlar beach 2011, here I come! (without överflowing fläsk)


ASKUL!

 


Måndag 29 november

Igår var vi iväg på ettårskalas i Karskoga, vilket resulterade i att jag firar första advent idag med storstädning och julpynt. Inte för att vårat julpynt är så mycket att skryta över men en ljusstake, en ängel och en nyinköpt julstjärna på fot är i princip vad jag har att erbjuda :P

Så, dagen till ära, dagen efter första advent, bjuder jag på den bästa jullåten ever! Efter tänd ett ljus med Triad såklart =)


Torsdag 25 november

Fasen också! Nu när jag skrev rubriken så kom jag på att det är ju torsdag idag och jag har missat lyxfällan!! Det bästa programmet på tv ever! Det programmet får mig att må bra... tragiskt men sant :P

Dagen efter vi var till djursjukhuset så käkade Issa upp en hel burk med medicin så vi fick åka dit igen och ge henne kräkspruta. Lolhund.

Sen förra helgen så hade vi en spontan avskedsfest för Nejdet och Iwona! Det var jättekul! Hatice (chefen) ringde till dom och sa att det var fel på larmet på flottaren och frågade om dom kunde åka och kolla. Vi släckte överallt och sen när dom tände skrek vi SUPRISE ERA SVIKARE!! haha det var jättekul och dom blev jätte suprisade.

En störig sak hände dock. Min arbetsgivare råkade av någon anledning att skicka fel lönespec till mig, jag fick samma som förra månaden, men det tänkte inte jag på. Så när jag kollade saldot idag så hade jag fått 2000:- mindre än vad jag räknat med. Störigt som fan.

Här har ni bilder på det jag köpte från heminredningspartyt.

En spargrisuggla. Mamma köpte en likadan fast turkos, den var skitsnygg.


En plåtburk med griffeltavla.


Onsdag 17 november

Quasimodo börjar sakta men säkert få skepnaden av en normal hund igen. Allt gick bra i Falun. Det hade bildats ännu en vätskesamling under den gamla. Så ett till dränage blev det och stackars Issa blev sövd för andra gången på en vecka. Stackarn. Veterinären berömde henne för att hon var så snäll och blev nästan chockad när vi sa att hon var en omplaceringshund... vi har verkligen haft tur med henne. Det hade ju kunnat varit en aggresiv sate vi fick.

Även pappas operation gick bra, och jag slapp ta mig an jobbet som indrivare :P

Just ja! Jag fick tre röda, jätte fina rosor av Johan här om dagen också... inte en dag för tidigt :P


Mästerfotograf som jag är håller jag för fingret över blixten :P Men fina va? Han är en sån liten puppa =)
Tisdag 16 november

OMG!  16 dagar sen jag skrev något i denna gudsförgätna blogg!

I fredags upptäckte vi in till Falu djursjukhus för det kändes som om Issa hamstrade vatten i nacken.
Det slutade så här...Mysigt värre att ha en hund hemma som droppar sårvätska.


Ascool i sin tischa!


Men i vilket fall så ska vi tillbaka till Falun imorgon, för nu ser det ut såhär...
Nu är ju inte jag någon expert, men det där ser ju inte ut som någon vanlig gammal svullnad som går ner efter ett litet tag... Hon verkar i alla fall inte ha ont. Men man vet aldrig med den där hunden, hon visar sällan att det gör ont. Förut en gång hade hon ett köttsår som gick enda in på benet och hon sa inte ett endaste pip. Hon bara haltade lite, lite. Hade det varit Lenny hade han bölat rätt ut :P

Idag har pappa opererat sig också, han hade naverbråck. Operationen gick bra och han vaknade efteråt. Han har varit skapligt nervös. Igår när jag träffade han sa han att han skulle hem och skriva ner alla som var skyldig han pengar.. lolpappa.Måndag 1 november

Vi har precis kommit hem från Örebro och Ikea, köpte lite skit och kollade efter saker vi ska köpa senare.. när vi flyttat in. För det sa Johan idag att vi ska göra!!! I'm so happy :) Vet inte om jag nämde det i förra inlägget, men det är inte bara lägenheten som är stor, utan även balkongen. 50 kvm!!! OMG! Det är ju så stort så man nästan måste se till så hundarna är rumsrena ute på den, dom kommer säkert tro att dom är ute i det fria :P
Sara, nu borde du veta vart... Mittemot arbetsförmedligen, under där pappa bodde förut, där Emelie Hultgrens lillebror bor nu.

Förresten så har jag inte fått sakerna än som jag beställde från Innerum, men så fort jag gör det så slänger jag upp bilder.

Det är något som är fel där jag lagt upp bilderna till bloggens utseende, och det verkar inte gå att fixa... kankse ett tecken på att jag ska bya design?!


En bild appropå ingenting!
Jag gjorde en fiskbensfläta på Johan för hundra år sen, fint va? haha
Fucking masterpiece!Förresten! Har jag ens sagt att han har klippt av sig dreadsen till er som inte ser han så ofta?
Men ja, det måste ni väl ha sett...

RSS 2.0