Fredag 27 augusti

Allt är färdigpackat och Johan är ute med Issa för sista gången innan vi drar till Västerås. Lenny är hos Tina, vi lämnade han igår kväll. Åh, vad jag kommer att sakna dom!

I förrgår var vi vid plasket och hade hundarna lösa när det åker förbi en bil som Lenny börjar valla, han sprang längst med staketet och totalignorerade mig. Sen vid slutet av staketet visade det sig att grinden var öppen!! Han sprang rätt ut på vägen och sprang efter bilen, gissa om jag var rädd!! Men det gick bra. Jag har märkt att både han och Issa har varit lite understimulerade på sista tiden, eftersom vi inte har haft bilen. I normala fall är vi ju ute i skogen nästan varje dag med dom. Det är så sjukt svårt att få lenny helt slut, man kan inte cykla med honom som man kan med Issa, och han bli aldrig trött av att bara gå och han kan inte vara lös för han vallar allt.
I vilket fall så ringde heed mig igår och sa att jag skulle gå ut, och då kom han där körandes på pärlan!! ÄNTLIGEN har vi fått tillbaka bilen!! =))

Såg equilibrium igår för sjuttioelfte gången och den var lika bra som alltid!

Enstörig sak bara, nu på morgonen tänkte ju jag att jag skulle betala räkningarna och föra över pengar hit och dit, men handelsbankens inloggning fungerar fan inte. Typiskt.

Så, nu drar vi till London!måndag 23 augusti

Blev inget pjamasparty hos Emelie, för Saras bil gick sönder samma dag jag skulle åka haha. Med däremot så hämtade Emelie mig i stan och vi drog hem till henne och käkade en übergod hemmgjord pizza innan jag började jobba. Första gången jag ser hennes och Tommys nya hus också, sjukt fint dom har gjort inne där. Är avis som fan. Jag vill också ha hus :P

Jag kom hem igår från falun och drar idag igen, om en timma. Men sen jobbar jag bara idag och imorgon sen kommer jag hem på onsdag och sen lite semester antar jag. Ska bli sjukt kul att komma iväg lite och speciellt att åka iväg med Johan.


Tisdag 17 augusti

Nu drar jag snart till Falun och O'learys! Det är serri det roligaste jobbet jag någonsin haft tror jag, I feel lucky.

Igår sålde vi mammas bil också, skönt att få undan den men nu har vi verkligen ingen bil alls att köra runt i. Men det är okej. Hoppas vi får tillbaka våran bil snart. Jag får iaf låna Saras bil till helgen när jag ska hänga ute vid Emelie, hennes hus ligger 1mil utanför falun och det kan vara lite drygt att gå ut dit när jag slutar kl ett på natten :P Sara tar nämligen med sig sitt pick och pack, inkl Sonny, och drar iväg till Växjö. Sjukt långt men det blir kul att komma och hälsa på henne och se how the student life is treating her. Men känner jag mig själv rätt så kommer det ta ett tag innan jag får fingrarna ur arslet....
Söndag 15 augusti

Igår kom jag hem från Falun. Jag hade massa saker som jag skulle ha med hem och tvätta, handdukar och skit, så Johan kom och hämtade mig.
Jag är numera bostadslös i Falun, mamma har hyrt ut lägenheten tills i december, men det är okej för de dagar jag jobbar så kan jag bo i uthyrningslägenheten som bostadsrättsförmedlingen har. 50 spänn dygnet. Bättre än 4000:- i månaden. Speciellt när jag inte ens ska bo där jämt. Jag drar tillbaka till falun på tisdag och hem igen på torsdag, tillbaka till falun på fredag sen hem igen på söndag.. det blir ett jävla åkande, iaf tills jag har listat ut vad som kommer hända med allt. I helgen iaf så ska jag sova hos Emelie Ekman och hennes karl i deras nya hus! Ska bli skitkul, tråkigt bara att jag måste jobba... men kul i vilket fall =)


I fredags var min bror, Micke/Tolle, i Falun och festade så jag hänkade på han och hans gäng, det var trevligt, vi satt på pitchers och hinkade drinkar. Jag drack mojito för första gången and I loved it! Tur var väl det för det gjorde att jag inte följde med Johan ut till Järna igår, för det sög tydligen balle.

Tisdag 10 augusti

Det händer inte så mycket just nu. Vi var ut till heeds stuga i helgen, fast bara över dagen. Det var mysigt. Vi fiskade, men fick inge fisk. Lenny spydde i båten och på heeds sko och Issa hade ätit vatten hela dagen så hon kissade i båten. Vilka djur man har, Johan däremot var som tur var rumsren :P

Igår hoppade jag in och jobbade på bladet och på torsdag drar jag till falun och jobbar på o'learys, jag kommer hem igen på söndag. Ska bli så kul efter en månad som personlig assi.


Måndag 2 augusti

Det var ju meningen att jag och Johan skulle till falun i helgen på födelsedagsfest, men den blev inställt... skittråkigt. MEN på lördag ringde Björn och sa att han och några till skulle ut ändå så jag tog med mig Sara och drog dit. Johan ville inte följa med. I vilket fall hade vi skitkul och jag träffade massor av fölk jag inte sett på år och dar.

Jag håller på och kollar på hur mycket det kostar att plugga en termin i USA och det är fan dyrt. Där jag ville gå, Felician Collage kostade det mellan 70-100 000:- Det är fan mer än vad jag har råd till, men jag ska försöka att fixa ihop lite stålar så jag kan live my dream :P Visst, det kommer säkert ta typ 10 år, men iväg ska jag!

Så fort man tar fram dammsugaren så sticker Lenny som en avlöning. Han är så rädd att när han var mindre pissade han jämt på sig när man skulle dammsuga. Stackarn. En gång kissade han på min lillebror Jakub som låg i sängen när pappa dammsög haha. Issa är helt tvärtom, som ni kan se på klippet här, och ni får även se Johan dammsuga :P

Och förresten, låten som jag la in sist måste ni ge en chans. Jag tror att ni slog på den och trodde det var nå technoskit eller liknande, men lyssna när dom börjar sjunga så märker ni att det inte är det. Det är bara sekundrarna i början det låter som en skitlåt. Den är hur bra som helst!


RSS 2.0