Lördag 29 maj

Ikväll är det flottaren, men jag ska inte dit för jag ska plugga som vanligt =)

Nu ska jag slänga ihop en smarrig potatisgratäng sen ska jag ta med den och Johan hem till pappa och äta upp den med grillat kött och god sås. Micke, Agnes och Arvid kommer också.

Gårdagens höjdpunkt var toppingen på kulglassen jag och sara köpte på Håkis. Dra pungen i gruset vad god den var! Det var noisette fast den stelnade. Oh my lord vad gott....


Tisdag 25 maj

Idag var jag till falun och snackade med dom på Grand, visade sig att dom tydligen ska öppna O'learys i gamla Harryslokalerna och dom ville att jag skulle börja jobba där. Kul att veta att man är någorlunda attraktiv på arbetsmarknaden iaf. Dom ville i princip att jag skulle jobba åt dom vare sig jag kom in på skolan eller inte, så det var kul att få en liten självförtroendeboost iaf :P
Lunchade med pompen sen shoppade jag lite, bara ett linne till mig ,eller klänning kanske det var. Ett långt linne då! Sen massa skit åt djuren, är stolt över mig själv, första dagen på löningen har jag bara hunnit gjort av med 3000:- på bara skit... hoppas ni anar sarkasmen.

När jag kom hem drog jag iväg med Issa på vardagslydnadskus, det var kul och hon var jätteduktig. På torsdag börjar jag på en tävligslydnadskurs med Lenny, det kommer bli spännande. Har tagit beslutet att inte köra mer agility med honom, han blir så jävla lallig... stressad och störig. Så jag ska bara köra tävlingslydnad och rallylydnad med honom. Issa däremot kommer bli en bra agilitybrud!


Söndag 23 maj

Hej blogg!

Jag ber om ursäkt för min frånvaro när det gäller mitt bloggande, jag har nämligen inte ett dugg tid! Pluggar för fullt varje vaken timma känns det som... Hoppas bara att jag blir klar!! Jag har en hel matte B kurs kvar också.... Men blir jag inte klar får jag helt enkelt skylla mig själv, fast iofs så kan jag nog komma på något annat att skylla på om ni ger mig lite tid :P

Helgen har varit lugn, har slappat med grillning hos Heed och som alla andra dagar ut i skogen men djuren. När vi var ute i skogen tog jag och heed med oss springskorna och sprang en vända medan Johan satt kvar vid bilen och kedjerökte :P

Issa fick äran att agera vattenbärare så hon hade klövjeväskan på sig!




Imöra ska jag upp tidigt och skjutsa pappa till sjukan, han ska operera sitt navelbråck.



Torsdag 20 maj

I tisdags kom vi hem från Zakynthos, Greece. Jag kan inte påstå att jag är speciellt brun, men jag är brunare än Johan iaf, svårt :P
Det var jätte trevligt men det blåste som fasiken de sista dagarna vilket var lite värdelöst.

Nu sitter jag här och har kollat ikapp alla avsnitt jag missat på en vecka och pluggar lite då och då, snart ska jag och Sara och kankse Johan dra ut och åka lite rullisar. Får se om jag överlever. Jag blev nyss uppringd av First Hotel i Falun, dom frågade om jag var intresserad av att jobba extra där. Jag sa att jag var intresserad efter augusti beroende på om jag kommer in på högskolan eller inte, och dom verkade tycka att det var perfa. Alltså serri! Hur bra är inte jag? Jag ringde till dom förut när jag var inne på att sommarjobba i Falun. Då sa dom att dom redan hade sommarjobbare och att det inte ens var någon idé att skicka in ett CV i princip. Jag ignorerade det såklart och skickade iväg ett mail med CV och "personligt brev" i alla fall och vips så blev jag uppringd. Så på tisdag ska jag dit och träffa dom. Gött att ha jobb när man går i skolan. Förutsatt att jag kommer in förståss, men det gör jag.
Jag ska btw jobba som personlig assi i sommar igen. Det är bra betalt och slappt, jag får ta med mig hundarna om det krisar plus att jag gör mitt eget schema. Så jag hoppade på det ist.
Daddy dearest har blivit av med körkortet också för han körde för fort. Så kan det gå! Så han erbjöd mig att följa med han till Florida igen en månad för att vara hans peronliga chafför, men jag orkar inte vara borta från Johan och djuren så länge. Två veckor var nog det. Plus att gör jag det så kommer det ju inte in några penninger :P

Nu ska jag ut med grisarna, but first en bild från lovely Greece.
Tog så många sjukt snygga bilder där. Slänger väl upp fler snart.





Lördag 8/5

Igår var det kalas för Arvid, han fyllde fyra år! Sen idag var vi på dop, Tuva, Peters dotter döptes ute vid Lemåsen i Äppelbo.

Snart ska vi upp till stugan i Äppelbo och ta oss några kalla med Peter, Anna-Maria, Tolle och några till utifrån, vi skippar grillningen för jag kommer vara mätt i typ en månad! Var jättegod mat från flottaren.
Nu tänker jag ta oc städa undan allt skit på gölve så det inte fastnar massa skit under fötterna när man kommer ut ur duschen, för det är fan det värsta som finns!




Torsdag 6 maj

Fullt ös, medvetslös!
Jag har tre veckor på mig att bli klar med psykologi B, information och layout, programhantering, grafisk kommunikation, religion B, historia B, projektarbete och sist men abslolut inte minst matte B! Psykologi B och programhatering är i princip klara men ändå! Men det är gött, man får känna att man lever lite :P
Imrgon bär det av till Malun på kalas, som jag egentligen inte har tid med, på lördag är det dop, som jag egentligen inte har tid med, sen är det Grekland, som jag heller egetligen inte har tid med... Jag har faktiskt egentligen inte ens tid att sova. Det bästa av allt med hela skiten är att vårat trådlösa har kukat ur totalt så jag får lov att använda johans tp och sitta i soffan vilket inte är så överdrivet bekvämt. Jag måste ta med mig skolböckerna till Grekland och det känns lite trist, men vafan ska man göra då? Jag måste ju bli klar så jag kommer in till hösten.

Vi var till Gladgården och testade vallning med Lenny, han var så duktig! Nästa gång ska vi släppa lös han bland fårstackarna. Han kommer ha sönder dom.









En alldelens färsk!



Nu ska jag snart dra ner och kolla på när Heed simmar Vansbrosimmet. Igår var det 0,4 grader i vattnet! Jag skulle inte ens hoppa i för en chipspåse. Inte ens som det var dipp till!


Söndag 2 maj

Jaha, då har man avverkat ännu ett valborgsmässofirande. Det var kul, precis som jul (jag borde ju starta en rimverkstad :P)  Jag drog till Frida i Uppsala och i sista minuten kom Emelie Hultgren på att hon ville hänka så det fick hon och vi hade riktigt kul! Jag och Emelie var inte lika rutinerade som Frida dock, men ändå! I vilket fall så var det en lyckad helg. Just ja, haha, när vi kom till Blg och skulle gå på bussen kom Emelie på att hon glömt tagit ut kontanter så det vara bara att gå tillbaka och vinka till bussen som drog hemåt utan oss. Tur att jag har världens bästa boyfriend som kom och hämtade oss.

NU! En helt orelaterad bild till inlägget.




Over and out!


RSS 2.0