Söndag 16 januari

Nu är det spikat! Vi drar till Dubai i april! weee!! Men först och främst ska jag till London och jag tar med mig morsan hem en sväng.

Jag fick lov att lämna in min nya telefon på reparation för det sprakade när man pratade sen när jag fick tillbaka den så var det en stor repa på displayen!! AMAGAD tänkte jag då förståss och blev förbannad på telia. Jag ringde dom och fick sitta i kö i 20 minuter sen när jag kom fram så förklarade jag mitt ärende med arg röst. Hon kopplade mig till teliabutiken i Blg och medans jag väntade så upptäckte jag att skyddsplasten som jag själv satte på när jag köpte ett skal till telefonen satt på... PINIT VÄRRE!! Som tur var fick hon inte tag på någon i Blg så hon frågade efter mitt nummer så dom kunde ringa upp mig, men då förklarade jag med något mildare röst att jag skulle vara borta hela dagen och att det var bättre om jag ringde upp dom igen istället. haha jag kände mig riktigt dum. Lite repor i en skyddsplast är väl okej :P

Nu ska jag väcka Johan som sover "middag" 8 på kvällen , sen ska vi dra till Hemköp i Järna och höra om dom har några banankartonger så jag kan packa lite nu på kvällskvisten.

 

 


Fredag 14 januari

Just ja! Bloggen ska ju uppdateras också :P

Firade jul hos Jörgen och Mari och nyår hos pappa. Jul var mysigt, med massor av fina paket och presenter =) Sen nyår käkade vi femrätters hos pappa. Jag, Johan och alla syskon. Sjukt kul, vi samlas aå sällan så det var verkligen på tiden.

Jag snackade nyss med Emmy som hade hittat resa till Dubai för 3200:- t o r!! Det är ju ingenting! Så förmodligen drar vi dit 4/4-11/4. Men inget är ristat i sten ännu, för vi har inte bokat dom än men det är meningen att vi ska göra det :P Det blir jag, Emmy, Sara och Julia i sånt fall. Så sjukt kul vi kommer ha! =)

För er som undrar bor vi fortfarande kvar i gamla längenheten, vi håller på och målar i den nya. Men vi räknar med att ha flyttat in allt om en vecka. Hur nu det ska gå till... för jag har inte en endaste dag ledigt... Jo jag är ledig i två dagar men då måste jag åka till Karlskoga.


RSS 2.0