Måndag 26 april

Gud i skruven vad jag älskar bibblan! Nu har jag sparat över 700 spänn för jag kunde låna två böcker jag ska ha i grafisk kommunikation.
Om jag ska vara ärlig så ligger jag lite efter i pluggandet, eller ja.. egenligen inte men jag har inte pluggat på hela veckan så det känns som om jag gör det. Jag tänkte att jag skulle försöka bli klar med typ allt så jag kan fokusera på matten för jag har insett att jag inte är något mattesnille.

Jag ska förresten hälsa från Johan att Final Fantasy XIII är roligt och fint men lite linjärt.

I lördags kom Jörgen och Mari (Svärparents) hit och såg på hockey, det var supernice =) Efter det drog vi på Selins och det slutade med att vi var i Järna och drack absint (!). Men som jag alltid sagt, man ska inte leva på gamla meriter, inte för att det har något med saken att göra här men ändå. Ville bara få ut det i cyperspace :P

Jag har äntligen lagt upp lite kort och sånt på min deviantartsida, efter 4 år som medlem... Check it out vettja, och släng en kommentar!
http://huskan.deviantart.com


Torsdag 22 april

Idag var det sån där lolutförsäljning på Folkets Hus med skor. Har aldrig någonsin hittat något av alla lallare som brukar komma dit titt som tätt och sälja saker men idag tänkte jag att jag kankse hittar ett par gummistövar, för mina är sönder. Jag hittade inga och blev lite besviken men påväg ut så såg jag att dom hade lite kläder, jag gick dit och kikade och såg att det var märkesjackor till världens bästa pris. Jag köpte en peak vindjacka för 250:- och en fjällräven fleecejacka för 300:- Helt stört! Det fanns Canada Goosevästar för 200 spänn och massa sånt. Totally stört. Hur perfekt som helst att ha när man ska på hundkurs. Idag anmälde jag Issa på vardagslydnad grund som börjar dirr efter jag kommer hem från Zakynthos. Sen har jag snält Lenny till tävlingslydnad. Kommer bli så kul!

Måndag 19 april

FUCK! nu är klockan 00.01... alltså är det inte den 19 längre men det skiter jag i, jag säger grattis Johan iaf!Just nu ligger han i sänger och åmar sig, han är nämligen sjuk stackarn... och ni har väl alla sett den där reklamen som gick förr "Ni kvinnor snackar om att föda barn, ni skulle bara veta hur det känns när en karl är riktigt förkyld"!

Dagen till ära bakade jag...

...och trots att smeten var så sjukt god så knåpade jag ihop några muffins...

Dumlemuffins som alltid finns med by default när jag bakar:


Och så bakade jag något nytt, CUPCAKES! (Viktigt! Johan har gjort dom blå så creds till han :P)


Sara fyller också år idag förresten så grattis till henne också!

Just ja, jag har glömt att säga att vi drar till Zakynthos, Grekland den 11e maj ist. Hoppas, hoppas att vi kommer iväg!

Just ja igen! MVG i mediekommunikation A... jag känner att champagnefrukosten är nära! Jag ska nämligen ha det när jag är klar. Har en Bollinger champagne som står i barskåpet och bara väntar på att läggas på kylning.


Torsdag 15 april

Hej igen. Vi skulle ju dra till Arlanda inatt men det sket sig ju totalt. Vad är sannolikheten att en jävla vulkan ska få ett utbrott när man ska iväg?

Vi får besked imorgon kl 10 ifall det blir helt inställt eller bara hur försenat som helst.

Tacka vet jag julafton 2008! Då, då var jag glad! :P

Torsdag 15 april

Hej!
Inatt drar vi till Arlanda och imorgon bitti går planet till Lanzarote. Det ska bli kul att slippa stressa över skolan i en vecka, fast det betyder automatiskt att jag kommer stressa sönder mig idag istället för att kompensera. Jag måste plugga som fan idag, och packa fast det går fort och städa så det är klininskt rent när man kommer hem och köpa hundmat och borsta Lenny så han inte hårar sönder sig själv... jag kommer säkert inte hinna plugga...
Igår började jag på programhantering och jag gjorde i princip klar kursen, har bara en grej i power point kvar att göra och det kanske tar max 2min så man kan säga att jag är klar. I vilket fall så hatar jag excel!

Just ja, jag glömde säga det att jag får tillbaka 23 000:- från skatteverket! Nö gött! Men dom pengarna kommer försvinna snabbt. Jag ska köpa en ny fåtölj, den  vi har är slurrig. Sen vet jag inte om jag ska betala tillbaka mitt banklån som är på 16 000:- eller om jag ska åka till Dubai med Sara och hälsa på Rosie. Men det hör ni väl själva? Skit i det dära bajslånet, Dubban blire! Men när vette fan, är nog kankse för varmt att åka på sommaren.. jaja vi får väl se.


Tisdag 13 april

Egentligen är det ju onsdag för klockan är efter 00 men jag har inte lagt mig än så det är fortfarande tisdag för mig därför kan jag säga grattis mammis på födelsedagen, du får en välsignelse av mig!

Jag är lite irri faktiskt, innan jag drog till florida så lånade jag en bok till en kurs på bibblan - Info och layout. Jag berättade för läraren att jag inte får låna om boken så jag behövde instuderingsfrågorna så fort som möjligt och framförallt före den 9e eftersom det var då boken skulle vara återlämnad. Jag har fortfarande inte fått instuderingsfrågorna och boken är återlämnad. Sjukt störigt. Jag tänker knappast köpa en ny bok för 500:- bara för att läraren är seg. Samma sak är det i mediekommunikation (inte samma lärare). Den kursen har 6 uppgifter varav de första tre är exakt samma som i mediekunskap som jag redan läst (fick MVG btw), eftersom jag redan gjort dessa uppgifter så menade läraren på att hon skulle göra tre andra uppgifter åt mig som jag skulle få innna jag drog till florida. Jag har inte fått dessa än heller och jag har påmint henne och hon skulle skicka dom efter påskhelgen, alltså 10 dagar sen! Serri?! Hur svårt är det att göra sitt jobb? Jag tänker skicka in samma uppgifter som jag redan har gjort fast till den andra kursen så får hon lov att betygsätta efter dom och dom har hon redan satt MVG på. Det gäller även här att jag måste lämna tillbaka boken ganska snart. Förstår ni vad jag skriver eller svammlar jag bara? :P

jahapp, snart drar vi till Kanarieöarna också.. det blir nice men jag kommer sakna grisarna så otroligt mycket!
Så här sjukt ligger Issa och sover, dagligen! Hon är som ett sånt där kinesiskt cirkusbarn.Nu ska jag plugga lite programhantering.


Måndag 12/4

I WENT TO THE STATES AND ALL I GOT WAS THIS LOUSY AWESOME TATTOO :p

RSS 2.0