Tisdag 31 mars

Hej kära dagbok.

Dags att deklarera!
I år gjorde jag det med nöje, 15 000:- får jag tillbaka lagom till midsommar och min födelsedag.
Funderar på att boka en resa till Florida redan nu för i sommar kommer det att vara snordyrt. Pappa ska dit och stanna i 1 mån juni-juli, men för mig blir det nog bara två veckor... längre än så klarar nog inte mamma av Lenny.
Sist beskrev hon tiden med han som "tio dagar av terror". Haha vilken mumm, men det är rätt... låt mormor känna att hon lever lite!

Lägger in en bild när pappa slår några slag utanför vårat hus..
Usch, jag och Johan såg på dokument utifrån - Ett renrasigt helvete (sändes i söndags på tvåan tror jag). Det handlade om inaveln bland renrasiga hundar och hur sönderavlade många raser är med stora genetiska defekter. T ex många cavalier king charles spaniel föds med en defekt som gör att hjärnan är större än kraniet vilket, uppenbarligen, leder till stora smärtor. Ändå så avlas det på de hundar som har detta genetiska fel. Lätt sevärd och ännu ett tecken på hur dumma i huvudet många människor är.
http://svtplay.se/v/1497320/dokument_utifran/ett_renrasigt_helvete   ....där har ni länken till dokumentären, ni får väl klippa och klistra eftersom jag är helt inkompetent och inte kan lägga in en ordentlig länk.

Igår hittade dom en till glasbit i en kyckling från affären. Det är högst troligt att det är några djurrättsaktivister som står bakom dåden. Fruktansvärt bra sätt att göra sin röst hörd på, genom att försöka skada andra människor.... eller inte.

-Jag vet! Vi lägger glas i kyckligen så alla som äter den skär sig, då fattar dom minsann hur dom stackars kycklingarna mår.
-Ja, skit bra idé! För om ett litet oskyldigt barn sväljer glasbitarna och får skador på inre organ så borde föräldrarna tänka två gånger innan dom handlar kyckling igen och på så sätt så räddar vi ju kycklingar!
Jävligt smart din militanta vegan!

Nu ska jag nog sova lite.
Godnatt.-Ja, inte skulle han lägga glas i kycklingen iaf!


Måndag 30 mars

Hej kära bloggsida.

Idag har jag bakat bröd! Det blev mycket gott tyckte jag och mummen, men inte Ison... men han tycker bara om hamburgare så det är okej.

     Mina brön

Det har inte blivit ett dugg pluggande och jag har lite ångest över det faktiskt, men det är som det är. Imorgon ska jag iaf plugga arslet av mig.

Just ja, jag såg en bra film här om dagen, Marley and me. Det var den sorgligaste filmen jag sett sen Nötzki och den är ju ganska svår att slå..... Åh Nötzki.... den ska jag nog tvinga Ison att se.

Mummen då! Vilken skitmumm han är. Han vet att han inte får vara i soffan hos Ison och det är han inte heller, iaf inte när vi ser. Men när man vaknar hittar man stora hårtussar i soffan efter att han har smygit sig upp där på natten och tyst smygit sig tillbaka innan man vaknat. Det finns även bildbevis på hur han fläker sig, den grisen! När dumbo sov på Isons soffa och skulle upp tidigt en morgon så hittade han Lenny i fotändan och Lenny brydde sig föga över att Dumbo tagit han på bar gärning, för Lenny visste att Dumbo inte visste att han fick vara i soffan. Han är ju inte dum den jäveln =)

Bara för det får ni ett kort på Mummen när han ligger helt snett på en sko och försöker sova....Random dude som Patrik såg i Jönköping. Sjukt lik Ison, visst?Hejdå kära dagbok.

Onsdag 25 mars

Hej kära dagbok.

Nu vet inte jag hur detta blir med bilden....
Men iaf var jag och Ison till Falun idag och hämtade hans tavla som jungel så fint ramat in. Jag fick en kamera av mamma också för hon köpte en ny. Det var snällt. Sen när vi kom hem drog jag på underklädesparty hos Isons mamma. Jag hittade massor men köpte inget för det var snordyrt.
Just ja, Dumbo är här och bor på Johans soffa tills vidare, det är kul. Sen är Sälen bokad också, 16-19 april. Det är också kul.

Hahah, en annan grej som också är kul är att när Lenny kom in efter att jag gått ut och bajsat honom så började han glida på arslet, haha sen var det snigebajsspår efter golvet! hahahah sjukt kul. Som vanligt hade han totalt glömt bort att torka sig efter han bajsat. Typiskt han, värsta slurren.Nu ska jag nog sova, ska upp tidigt imorgon och räkna lite matte.
 

Torsdag 19/3

Hej kära dagbok.
Idag har jag varit nere på lärcentrum och pluggat matte, börjat med andra kapitlet i Matte B och ja, jag sög balle. Det är väldigt lätt att tro att jag är ett mattesnille och kankse rent ut sagt ett geni när man träffar mig, men tyvärr är sanningen så att jag är inte det. Iaf inte påden fronten. Jag var och snackade med syon också och vi kom fram till att jag skulle tenta av så många kurser som möjligt så att det kankse finns en liten chans att jag klarar av att bli klar tills 18 juni.
För dom som inte vet så har jag tills dess att plugga in ungefär 1års heltidsstudier i helfart.

Nu ska jag plugga samhällskunskap men först ska jag ut och skita lenny

Jaha...

Ja, där ser man. Nu har jag skaffat mig en blogg jag med, för jag vill ju självklart vara lika cool som alla andra... typ Blondinbella. Nu när jag gjort det ska jag nog blondera mig som typ, få se... Blondinbella. Hon är så cool.

Just ja, här om dagen hittade jag en muskel på mig själv, på benet. Och grejjen är att det är den mest vackra och den mest ståtligaste muskel jag någonsin sett och känt på! Hade jag haft batterier i kameran så hade jag lagt ut en bild. Hur som helst så från och med nu så kan ni kalla mig Iron-Legs!

Ps. Flexning av muskeln görs på beställning.

Over and out
Iron - Legs

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0