Lördag 27/2

Bowling was fun! Ice-kart var tydligen det roligaste Johan gjort i hela sitt liv, så det var lite trist att jag missade det.

Jag fick VG i engelska C, hade gärna velat haft ett MVG, men jag är nöjd med tanke på att jag gjorde hela kusen på två dagar.

Idag ska jag äntligen hämta hundburen i Äppelbo, Issa är så sjukt jävla dryg i bilen så det är nära att jag måste läggas in på Säter. Men forhoppningsvis blir det ändring på det med en bur, då kan hon inte lalla omkring längre.
Annras idag så ska jag.. ut och rasta hundarna, sedan till heed och våldgästa dom med hundarna, sedan ut i skogen med hundarna, hämta bur som sagt,  sedan skriva nån uppsats om mediekommunikation, sedan göra sig imordning för karatefylla hos Heed!
Jag fattar inte riktigt vad det är ajg ska skriva i uppsatsen, men det ordnar väl sig. Ingen träning hinner jag med idag heller... imorgon kommer jag nog vara bakis och då blir det säkert chips så jag kan säga redan nu att jag börjar vara seriös på måndag.


Torsdag 25/2

Idag skulle jag ha pluggat, men det gjorde jag inte.
Imorgon skulle jag åka ice-kart, men det kommer jag inte göra. Men däremot ska jag åtminstone spela bowling imorgon! Johan har upplyst mig om att man verkligen inte säger "spela bowling" utan man bowlar... Men man spelar ju bowling, eller?
Det var i vilket fall meningen att jag och Johan skulle skjutsa runt på ett gäng fyllisar imorgon på dagen. Heed har några pajsare här från någon annanstans, så dom ska ut på lite kul. Efter att jag tackat ja och börjat se fram emot att spela ice-kart så kom jag på att jag har ju möte imorgon med en lärare. Jag ska nämligen börja läsa religion B imorgon... ser verkligen inte fram emot det. Jag måste helst vara klar med den kursen tills den 11e mars för jag har lånat religionsboken på bibblan och den måste vara tillbaka då. Jag orkar inte riskera att någon annan vill ha den så att jag inte kan låna om den och isf måste jag köpa en sån bok för 400 spänn! Aldrig i livet, det har jag fan inte råd med. Jävla lall-böcker!

Jag kollade på kort och jag la märke till att jag inte har gått ner så mycket i vikt trots mina försök. Eller ja, jag tränar nu iaf, men jag äter lika mycket om inte mer. Jag tänker oftast att jag borde vara värd lite flöt när jag har tränat och det är ju inte så bra om man vill bli fit for fight.
Men nu är jag serri! Jag ska lägga upp en bild så får ni se vad det är jag vill bli av med. Jag känner mig verkligen itne speciellt hälosam med allt bukfett.. orka bukfett liksom, det är så 2004 :P Fast lite vill jag ju ha kvar såklart, orka se ut som om man har anno liksom.



Jag skrev i så ni inte tror jag har tre "ränder" brön :P
Det här ska nog bli min viktminskningsblogg. Men orka börja nu, fläsket tar jag tag i imorgon. Nu blir det chirre!


Onsdag igen...

I'm so happy! Fick MVG på kursen etik och livsfrågor! Yeey, det ska vi fira... med lite mer pluggande =)

Tillfället till ära bjuder jag på en bild på min otroligt übersnygga hunt.




Nu ska jag ner och träna med Sara sen ut i skogen och skotta snö från Johans mormor och morfars stugtak.


Onsdag 24/2

Jag har verkligen inte haft tid att skriva något i bloggen. Har pluggat så inni.. har inte ens haft tid att sova känns det som, men jag får skylla mig själv. Jag är ju expert på att skjuta upp saker och ting. Nu är jag iaf klar med Engelskan och psykologin blir jag klar med idag, så imorgon börjar jag med historia B/projektarbete. Jag ska slå ihop dom två. Så det är full rulle over here in Vansbro.
Vid två ska jag och sara träna. Sist jag var nere testade jag den dära gå-maskinen, som man rör armarna med också... alltså GOD DAMN i röva vad svettig jag blev. Jag hade rosa tisha och det var ju en stor miss, mitt arnsikte flöt ihop med t-shirten och jag blev en enda stor rosa amöba med tofs.

Måste bara säga att Issa är så sjukt störd. Alltså det är säkert 30 grader inne i våran lägenhet, jag skämtar inte... jag har takfläkten på nu men hon har gått och lagt sig på ett elementet som jag inte orkar slå av. Det står på max och jag kan knappt ta på det för det är så hett. Där vilar hon sitt huvud. Hon vänder och vrider på sig så det ser ut som om elementet hade ett arsle så skulle hon ha krypit in där och somnat.
Nu ska jag plugga, men först se ett nytt avsnitt av one tree hill så jag får grina lite =)

Emelie: Jag ska söka i Falun eller Borlänge. Design av digitala medier eller grafisk design... jag vill gå på båda så jag hoppas bara jag kommer in på nån av dom =) I vilket fall så flyttar jag till Falun till hösten så du får se till att bo kvar annars blir jag irri :P



Fredag 19/2

Jag glömde säga att jag såg Avatar i 3D. Altså jag förstår inte hur jag ska kunna gå på bio som inte är i 3D.. så sjukt bra! Blev en helt annan filmupplevelse.

Jag har inte så mycket att uppdatera bloggen med.. jag pluggar för fullt nu. Måste göra klart engelska C och psykologi B tills på måndag och jag har ganksa mycket kvar. Det gäller bara att ha lite självdiciplin så löser det sig som skit i vatten.

Igår var Alex och Heed här och vi såg lite på OS sen såg vi en film men det laggade så förbannat så det gick inte att titta. Måste bara säga att ps3an inte är optimal att ha som htpc... Det verkade vara en ganska bra film iaf, Jennifers body heter den. Megan Fox och Amanda Seyfried spelar i den.
En annan störig sak är att det är slut på biljetter till La Roux! Men jag får väl skylla mig själv som är så sjukt seg på att boka. Hoppas bara jag hinner köpa när dom släpper avbokningarna.
Nu ska jag ner och styrketräna!


Gl hf!



Onsdag 17/2

Igår kom jag hem från London. Jag hade det jätte bra där!
Vi var på the Ritz och åt scones och drack champagne för 200:-/glas.. det var det värt! Sen shoppade jag upp alla mina besparingar, det var det också värt! Sen såg vi på Avatar.. OMG vilken bra film. Helt stört bra. Den rekomenderar jag verkligen för den som inte sett den.
Var på Cirque Du soleil - Varekai och det var så sjukt bra! Allting var så himla fint, dansen, dräkterna, sången, akrobaterna... ja, allt!
Här ser ni ett litet klipp på hur störda dom var, världens bästa cirkus verkligen!



Sen var vi på Legally blonde the musical. Den var också helt stört bra! Jag blev verkligen förvånad över hur bra den var. Jag började grina som vanligt för jag blev så rörd.. det verkar som om det är något jag gör när jag går på musikal =)  Mamma slumrade som vanligt till trots att decibelnivån kunde spräcka fönsterrutor. Men jag antar att det är en sån grej som hon gör =)

I vilket fall så var det en otroligt lyckad och rolig resa! Kul att mammis bor där, centralt också.. Maida vale. Dit åker jag gratinerat fler gånger!

Jag laddar upp lite bilder senare...



Torsdag 11/2

Jaha ja, då är man snart i London då. Det ska bli kul. Jag har inte packat än så jag ska göra det nu, sen vet jag inte riktigt om jag ska ta med mig datorn eller inte... vi får se, jag har ju lite kvar att göra till skolan.

Ds´n är laddad med spel, kameran är laddad med batteri och jag får fan inte glömma passet! Inte biljetterna heller för den delen.. guu nu blev jag nevö, det var ganska mycket att hålla reda på ändå! Och jag får inte heller glömma att stoppa i motorvärmaren till bilen!


London, here I come... again.








Tisdag 9/2

OH MY FUCKING GOD! Har nyss kollat klart på säsong 2 av 24. Så jävla bra, jag är helt såld!






Igår började mitt nya liv! -Jag sprand runt Saltvik och idag har jag träninsvärk, nö gött! Jag ska ner och styrketräna sen också. Ovas har nämligen LOVAT mig att om jag gör som han säger så kan jag gå ner 10kg tills april. We'll se, we'll se... Men jag ska iaf göra ett försök. Har faktiskt aldrig tränat "på riktigt" förut. Jag har bara tränat i max två veckor sen tröttnat och försökt mig på en bantningskur ist vilket uppenbarligen inte har funkat.
Jag vägde mig i morse och då vägde jag 65,1. Det är mer än vad jag vägt på bra länge så nu jävlar! Som jag skrev förut, orka stå på standen brevid the Israelssons :P

Igår var vi ju till Theres Aspelin och fick lite tips på hur vi ska göra när vi går med båda hundarna, det är mest jag som har problem med... eller ja, Johan med egentligen det är bara det att han är starkare än mig.

Nu ska jag plugga. Har hur mycket som helst att göra om jag ska bli klar innan jag drar till London.



Söndag 7/2

Igår var vi ut till Johans morföräldrars stuga, han tog skotern ut och jag bilen med djuren. Det var skönt att känna sig lite friluftig faktiskt... plus att det var riktigt skönt att hundarna fick köra slut på sig! Vi kom hem vid kanske fyra-fem sen sov dom resten av kvällen. Vi fick lov att nästan tvinga med dom ut och kissa och skita. Inte speciellt drygt att ha hund vid sånna tillfällen!
På tal om dryga hundar så ska vi till Teres Aspelin imorgon. Hon ska träna mig så jag akn gå ut och gå med båda hundarna i koppel för jag orkar inge mer. Vore så kul om man kunde ta en långpromenad med båda hundarna ist för att gå med en i taget, det suger balle. Men det är bra att det finns kunnigt folk som är villiga att hjälpa. När jag kommer hem från London tänkte jag ta och kontakta Gunnar Hedin (alla hans hundar är lydnads-champions) för han har ju sagt att jag får träna med honom och jag är ju dum om jag inte gör det.

Idag käkade vi på Selle med Ghris och Frida, det var trevligt! Länge sen man såg dom och jag har aldrig riktigt umgåtts med någon av dom förut, men det var sköj =)


Älsklingsknon...












Lenny var full i snöbollar!





Onsdag 3/2

Ja, jag säger då det... det är allt bra gött att vara student ibland!
Nästa tordag drar jag till mammis i London och hälsar på, 23 mars drar jag till Florida och kollar till läget i huset och 8 dagar efter att jag landat hemma i Sverige igen så drar jag iväg till Lanzarote. Hur nice som helst!

Jag har bokat högskoleprovet också som är den 10 april. Därför kommer jag hem den 8e från The sunshine state.

Här har vi daddy dearest som golfar på tomten...





Tisdag 2/2

Jag har iaf inte ont i huvudet längre efter cola-abstinens!
Just ja, jag har slutat röka också. Det var mycket coolare att röka när jag gick på högstadiet kom jag på. Orka plugga komvux och röka, som nån annan PWT (Poor white trash). Nej fyfarao. Nu ska jag nog ta och pallra mig till ICA och köpa chirre o dirre för att fira, ICA är enda stället i Vanå som har ranchdipp. Minns ni ranchchipsen som fanns förr i världa? Åh, jag saknar dom..
Just ja, det var lite kul... jag har sagt till Johan att han ska säga till mig när jag blir sugen på chips, så gjorde han det nu så frågade jag han om han blev ledsen om jag köpte, Nej sa han, men han skulle bli besviken. Då sa jag men vafan, kan jag inte unna mig lite chips nu när jag slutat röka och slutat dricka cola! Haha just ja sa han då. Det tyckte jag var lite roligt faktiskt.



RSS 2.0