Söndag 31 maj

Hej.

Igår drog jag och Ison iväg till Valbo och köpte trall till balkongen, nu snart ska jag dra ner till hans päron och olja in skiten. Ska passa på att olja in utemöblerna också.
På väg till Valbo drog vi förbi kupolen en mega-snabbis. Var inne där i max 10 min och på den tiden hittade jag två par skor... Ett par gladiatorsandaler från chilli. Grymt snygga. Och väl inne i affären såg jag att dom hade skorna som jag var påväg att beställa för någon dag sedan. Plus att dom hade en till färg som var snyggare.


I'm so happy right now! (Skorna är av märket Rocket Dog, om någon undrar)

 
Efter Kupolen drog jag och Johan ut och käkade lunch med mamma och min morbror Lasse, som jag inte träffat på år och dar. Det var trevligt. Sedan iväg till curb en snabbis för johan skulle kolla skor. Jag kom ut ut affären 1000:- fattigare, med en rosa adidas zipcrew och en tisha från nikita.





Ja, sen efter det drog vi in på Åhléns en snabbis för jag skulle köpa en mascara och jag hittade en grym väska, som jag för övrigt ska använda som min main-väska.
Efter det skyndade vi oss till plantagen och köpte klätterväxter som vi ska ha på balkongen, ska satta upp en spalje idag också så de har någonstans att växa.
Efter det drog vi till ikea var inne där i max 15 min sen åkte vi hem. Varmt som fan var det! Ingen AC i bilen heller, skitliv.

Så det blev en snabbisrunda till valbo igår, fast det tog hela dagen. Det var lite tråkigt för vi hann inte träffa Pompen, tänkte vi kunde dra en fika eller något men vi var så stressade.

Tro det eller ej, men jag tänkte dra ut på en joggingrunda snart, ska bara ladda på med musik... =))




Lördag 23 maj

Hej blogg.

Usch jag är helt stört slut... igår vaknade jag klockan 14.30 och då hade jag inte varit ut och festat. Värdelöst att vända på dygnet. Ikväll ska jag jobba, vilket jag inte vill överhuvudtaget. Dels för att hon jag jobbar hos ska på länsdans och det finns faktiskt inget så tråkigt. Det var kul första gången men i längden är det inte så jävla kul att sitta och titta på massa mogg som dansar, sen var det en helgkurs i agility jag hade veltat gått på, sen så har Viktor och Camilla fest i Mora. Det hade varit sjukt kul att dra dit och se hur dom har det, jag har inte varit där alls än.

Anywho! Jag ska blir faster -igen! Fast denna gång är det Peter och Anna-Maria som ska få en liten plutt. Och det var verkligen på tiden säger jag.

Just nu vill jag ha massor med pengar! Jag är grymt sugen på att dra till Los Hufvudstados och shoppa lite... men det kommer jag väl inte ha råd med fårstår jag. Just nu prioriteras möbler. Men några saker kan man beställa...


Byxor från koola Anna. Beställda från http://www.nelly.se



Asgrymma ju! -Måste ha. Inte alltid man hittar högklackat i min stil. Från brandos.se







Silver-bikini måste jag ha! denna från Åhlens. Men tyvärr måste kan man inte beställa från deras hemsida så jag måste åka till ett varuhus. Och enda varuhuset den fanns på var Åhlens City. Trist.. men det är ju som det är.
Baddräkten är också från Åhlens. Sjukt snygg att ha som body i sommar med någon snygg kjol!




Ja,d et va rinte så mycket mer denna gång. Om ni undrar hur det går med herbalifen så vet jag inte, jag dricker den iaf. Men vi får se på tisdag för då ska jag väga och mäta mig igen.
När jag började ( tisdag 19/5 ) vägde jag 62,3 kilo och hade ett midjemått på 92cm där jag var som fetast. Så vi får väl se om jag kommer i baddräkten utan att se ut som en uppstoppad korv!



Måndag 18 maj

Hej kära blogg.

Egentligen är det den 19 maj men jag har inte lagt mig än så för mig är det fortfarande måndag så imorgon är det en månad exakt kvar tills jag fyller år! Jag kom på mer saker jag önskar mig i födelsedagspreset... Veronica Mars s2 & s3, Supernatural och Enourage, så ni som har tänkt köpa något till mig vet =)
Mamma sa att hon tyckte det var roligare att ge något man själv vill ge i present men jag förstår inte felet med att ge någon en present som den personen önskar. Allt ska inte vara så jävla roligt här i livet mamma! ;)

Just nu sitter jag och ser, eller ja, lyssnar på partiledardebatten från igår. Den går på repris nu och de rödgröna är så töntiga, hela bunten... jag är så fruktansvärt trött på Lars Ohlys översittar-leende. Inte för att jag fattar varför de har gått ihop för de är inte många frågor som de är eniga i. Oj, nu pratar dom om fildelning....  Jaha, vänstern och miljöpartiet är för fildelning, resten emot.
Haha, nu sa Reinfeldt nästan rakt ut att ipred inte gäller för dom som laddar hem och laddar upp 'lite'. Anna Hedenmo frågade om det alltså var okej att om hon ville ha en låt eller whatever ifall hon kunde ladda hem den då men han slingrade sig och svarade inte på frågan. Haha det tyckte jag var lite kul... Hon påpekade också det berömda citatet "Vi ska inte jaga en hel ungdomsgeneration" och Reinfelt svarade att han menade att polisen inte skulle jaga en hel ungdomsgeneration. Självklart mycket bättre att privatpersoner jagar en hel ungdomsgeneration istället -OR NOT!
I övrigt så gillar jag Jazze Björklund faktiskt, gillar hans skolpolitik. En annan grej som Jan  ville var att ha en ny omröstning om euron vilket jag håller med om. Moud Olofsson ville slopa LAS, som jag uppfattade det inte bara för unga men jag har för mig att det är för unga det gäller. I vilket fall som helst tycker jag det är bra, speciellt att slopa las för alla. Arbetsgivaren ska bestämma själv vilka som ska vara kvar i företaget och vilka som ska få sparkas.
Nu pratar dom skolpolitik.... hehe Lars Ohly påstår att Jan vill sänka kunskapsnivån i samhället, han är inte så smart han Lars va? =) Dert är ju jätte bra att de som väljer att gå en yrkesförberedande linje läser ämnen som hör till det yrket och de som väljer att läsa en teoretiskt utbilning läser teoretiska högskoleförberedande ämnen.  Alltså gud vad Mona Sahlin svamlar btw. Nej, nu orkar jag inte mer politik atm.

Till något annat. Heed har 'lurat' på mig Herbalife-produkter, förbannat! Han har tjatat och tjatat i säkert ett halvår nu så jag sa att jag kan väl testa det där jävla pulvret då! Jag lovade honom att jag skulle testa i två månader utan att fuska. Så nu imorgon ska jag börja med att dricka en shake tre gånger per dag och äta normalt, vad jag vill, en gång per dag. Anledningen till att han har varit på mig så mycket är för att jag verkligen varit helt emot Herbalife mest på grund av att jag anser att det är ett pyramidspel. Men som sagt, jag ger han 2 månader så får vi se om jag blir fit for plasket 2009. Jag ska väga mig hemma imorgon (inte gör en sån där jävla fett-analys som de håller på med) och mäta midjan, sedan ska jag göra det en gång i veckan. Jag kommer föra in mina resultat här på bloggen. Jag är faktiskt ganska skeptiskt mot hela grejjen men vad gör man inte för sina vänner (och för att vara snygg naken haha). Jag tror självklart att jag kommer att gå ner men jag tror att jag kommer att gå upp allt igen så fort jag slutar, men vi får se. Vad är egentligen 2 månader av ens liv?! Jag har testat så många andra dieter att jag lika gärna kan desta denna.

Igår drog Johan till Norge igen men han kommer hem på onsdag för det är ju flygaren på torsdag. Hoppas att han kommer hem innan halv åtta för då kan vi gå på Änglar och demoner. Men han drar när dom slutar och jag vet inte när det är och jag kan inte få kontakt med honom heller. Han glömde fylla på mobilen innan han åkte och så trodde han att det var gratis att ta emot sms så jag har skickat morgon och kvällsrapporter hehe, men så var tydligen inte fallet så nu har han inga pengar på mobilen alls. Han vet alltså inget om att jag har hoppat på Herbalife och jag tror att han kommer döda mig när han får reda på det, men men. För övrigt så har vi äntligen kommit överens om något som vi båda vill ha i lägenheten. Vi har så otroligt olika smak när det gäller inredning. Han vill ha svart, svart och chrome. Typiskt karlar. Sen förståss vill han ha spegelväggen.. men han lär väl få bestämma något han med så jag antar att spegelväggen blir kvar. Nästa lön ska vi dra på släpkärran och åka till mio och köpa dessa grejjer:



Nice va? Lite dyrt dock. 17 400: - Men bara de svarta lådorna går på 8000:- och de behöver man inte köpa direkt. Det kan man ta sen. Går ju lika bra med hål. De tär ju vad man brukar ha.
Sara har gjort slag i saken och ska flytta ihop med sin karl Sonny så hon ska få köpa min fina tv för 4000:-. Det är perfekt för det kvittar med tvättmaskinen som kommer gå på ca 4000:-.
Åh, Lenny ligger och sover som en liten grisekno brevid mig. Han snarkar och springer och låter i sömnen. Mummelimummelimumm!! Han är nog väldens sötaste hund.

Btw, denna månad är en riktig helvetesmånad. Säsongsavslutning på alla serier jag följer, vilket är ganska många. Jag såg dubbelavsnittet av Grey's anatomy igår och det var så hemsk och sorgligt. Jag satt på balkongen och rökte en cigg med datorn samtidigt som jag grinade haha. Grannarna måste ju tro att jag är psykiskt störd (TYST). Supernaturals säsongsavslutning var också djävulskt bra hehe. Ni som följer den tyckte jag var rolig där. Ni andra fattar inte ändå.

Nu ska jag se på desperate och sova. Hörs imorgon när jag mätt mitt bukfett ;)


Lördag 9 maj

Hej kära blogg.

Patrik la en kommentar angående mitt förra inlägg om iPhones så jag tänkte svara på det här.
Så här skrev han:
1. I sommar när os 3.0 kommer kommer även landscape mode till sms och andra (lägg telefonen på snedden för större tangentbord, i sommar även större tangentbord med åäö)
Svar: Bra med större tangentbord och verkligen bra med åäö. Men vi får se, förmodligen kommer jag ändå att sakna T9 trots större tangentbord.

2. Japp 3. Sluta ladda hem skitapps som gör pruttljud ;)
Svar: Apps som gör pruttljud är de enda appsen som är värda att ladda hem =)

4. Använd favoriter så blir det sjukt mycket lättare att hitta
Svar: Jag använder favoriter men det går ju inte att ha alla sina kontakter där. Problemet kvarstår.

5. Kommer native stöd för det i sommar med! 6. Du är bara sämst. itunes rockar. Markera alla strölåtar, sätt de till samma album och markera gör till samling så slipper du se alla artister/album som bara har en eller två.
Svar: Jaha, jaja... jag kanske är sämst med iTunes men ingen kan förneka att det är mkt krångligare än t ex winamp. Plus att du fortfarande inte kan lägga in låtarna hur som helst på vilken dator som helst och det kan inte ens du säga är bra.

Du är bara så glad över att du numera är stolt iPhone-ägare att du inte törs se sanningen, jag däremot är ju iPhone veteran så jag tycker du ska lyssna på mig :P



Nog om det... 
En nyhet! jag och Johan ska flytta ihop. Eller ja, ska och ska vi har väl praktiskt taget bott ihop sen vi blev tillsammans bara med den skillnaden att vi då har betalat hyror och räkningar på varsitt håll. Nu blir det betydligt billigare för båda två. Mest för honom.

Johan har varit i Norge och haft praktik i två veckor hittills men ska iväg två veckor till tror jag. Hur som helst så var första veckan han åkte också första veckan jag sov själv i min egna lägenhet sedan jag flyttade in där (nov-dec), det var inte kul kan jag lova! Inte för att jag är en sådan människa som inte klarar av att vara utan sin pojkvän i längre än ett dygn, nej nej, utan för att det tydligen spökar i min lägenhet! You heard me! Första natten vaknade jag av att Lenny, min tappre vakthund som även är rädd för sin egen skugga, ligger på golvet nedanför sängen och stirrar ut i vardagsrummet och morrar och halvskäller. Jag höll ju på att dö av skräck. Han slutade inte heller och han kunde inte ha sett något utanför för allt var nerdraget och jag lyssnade men hörde ingenting heller. Usch, det var den västa natten EVER! Jag sov där veckan ut men spöket kom aldrig tillbaka, vad jag vet, men spöket kan ju tämjt Lenny så att Lenny har gått över på deras sida. Vad vet jag?! Scary iaf. Veckan efter det när Johan var borta sov jag hemma hos han och första natten så började jag fundera på hela den dära episoden med morrandet och så började jag lyssna och tänka att ifall det kanske inte var lägenheten som var haunted utana att det kanske rent utav var jag! Det ledde till att jag inte kunde somna förrens vid tre på natten.... Alltid lika kul att skrämma upp sig själv.
En rolig grej som hände i torsdags då Johan skulle komma hem. Jag jobbade nämligen ons till tors och slutade halv 9 på morgonen. Jag hade smsat lite med Johan och han sa att han nyss passerat norska gränsen och skulle vara hemma om några timmar. Jag drog hem till honom, satte på tvn och satte mig ner i fåtöljen i lugn och ro när jag hörde något som lät från sängen, jag var helt övertygad om att det var något och inte någon efter mina senaste upplevelser. Jag höll seriöst på att skita på mig! Då hade Johan lurat mig om att han var på väg hem. Han hade tydligen kommit hem tidigare än väntad och skulle överraska mig. Det var faktiskt kul och jag blev ju självklart glad över att se han men jag vet inte riktigt hur kul man ska få ha på bekostnad av andras hälsa. Fick seriöst bestående men.


Snart... om 5 veckor och 11 dagar fyller jag år. 23. Så jag tänkte att det var dags för en önskelista.

Bärbar dator
Min har börjat skrika när man lyfter den igen och det gör mig irri!

Pure Komachi-serien från KAI
Räcker med endast 1 kniv, typ den rosa =)





Prenumeration på Plaza Interiör
Gör ett nytt försök... YOU know what I'm talking about! :P

Dammsugaren Ergorapido
Verkar hur bra som helst, speciellt när man har en hund som hårar. Den är tillochmed sjukt snygg så det gör verkligen ingenting om man har den framme. Dessutom finns det en till mini dammsugare som sitter fast på den stora. Så det är 2 in 1. Perfekt när man ska dammsuga möbler och sånt. Det låter nästan som om jag skulle vara anställd av Electrolux hehe.




Vad önskar jag mer då... en RIKTIGT mp3-spelare. Inte någon jävla iPod. Men jag såg en schysst från Creative för bara 245:- på komplett.se. 2GB. Helt okej för mig... så den tror jag nog att jag ska ta och köpa den själv på en gång ist.


Sen såklart önskar jag mig det självklara som bara en dum jävel skulle tacka nej till. Money money money! Pengar i vilken form som helst. Presentkort, cash... ja du förstår.


Jag tänkte jag skulle köpa en toppmatad tvättmaskin för lite av pengarna jag får tillbaka på skatten. Lätt värt att ha en egen tvättmaskin och det är faktiskt något jag velat köpa enda sedan jag flyttade hemifrån. Resten ska jag betala av mitt bil-lån med. Jag har inte något överdrivet stort lån,13 000:- från början sen har jag amorterat en del. Det är ju alltid bra att inte ha ett lån men jag behöver faktiskt åka till ikea en sväng också. Vi får väl se vart pengarna tar vägen... det är ju faktiskt pengar som jag har jobbat ihop och får tillbaka. Det är alltså pengar som jag förtjänat och då ska jag köpa något jag vill och behöver ha.
Får ju bra med pengar i efter sommaren också, och jag kan ju betala lite på lånet nu och lite efter sommaren. Ikea och tvättmaskin är viktigare. Och får jag ingen bärbar i födelsedagspresent , vilket jag förmodligen inte kommer få så lär jag köpa en ny sån också. Men jag ska inte köpa någon dyr... verkligen inte MAC iaf. En HP som den jag har nu... ingen plastig jävel bara. Den jag har nu är fan skitbra, synd att den är så skitdålig bara =) Hur som helst... det är jätte låg ränta på lånet så det kan jag faktiskt spara. Men som sagt. Jag kommer betala av lite iaf nu till midsommar när pengarna kommer. Btw min födelsedag är på midsommarafton.

Jag är förresten på jobbet nu, har skaffat mobilt bredband. Hur bra som helst! Skaffade det så att jag skulle kunna ha internet i min lägenhet för kankse 1 månad sen. Jag delade internet med min granne först, men han flyttade och tog det med sig. Helst värdelöst, tänkte jag när vi kom på att flytta ihop för internet finns ju redan hos Johan. (Btw, för alla som missat det så blir det fiber i alla Vansbrohems lägenheter ) Men hur som helst så kom jag på att det är ju hur bra som helst att kunna ta med sin datorn hit till jobbet. Så jag tänker ha kvar det. 200:- /mån är ju inte speciellt mycket att bråka om.

Jag träffade Peter, min bror, för en vecka sedan och han såg så bra ut! 6 kilo har han gått ner på någon månad. Så jag följde hans fotspår och nu 1 vecka och betydligt färre kolhydrater senare är även jag lite lättare. Visserligen bara 1 kilo men endå. Ska hålla på i 2 månader ungefär tänkte jag. Först började jag med lchf och den metoden går ut på att inte bara minska på kolhydratsintaget utan att öka på fettet i maten. Tex mer grädde och sånt. Det tog tre dagar och efter det  spyr jag nästan bara jag tänker på grädde. Så jag äter bara som vanligt, bara det att jag struntar i pastan, potatisen och riset. Tex så åt jag tacos, hur gott som helst, bara att jag sket i brödet och chipsen.

Ha det så bra gott folk!





RSS 2.0